Ik (Marieke) ben echt een nagellakkneus. Op de teennagels wil het nog wel lukken, maar mijn vingernagels mooi lakken? No way! Het ziet er altijd een tikkie te slordig uit en na een dag bladdert de helft er al weer af of peuter ik het er zelf zenuwachtig af als ik met lichte vliegangst in het vliegtuig zit.

02:09 - 01:17
luistertijd 02:09 - leestijd 01:17

Ik (Marieke) ben echt een nagellakkneus. Op de teennagels wil het nog wel lukken, maar mijn vingernagels mooi lakken? No way! Het ziet er altijd een tikkie te slordig uit en na een dag bladdert de helft er al weer af of peuter ik het er zelf zenuwachtig af als ik met lichte vliegangst in het vliegtuig zit. Met het artikel nog in mijn achterhoofd besefte ik opeens dat MINX nagels echt iets voor mij zouden zijn.

Deze uit Californië afkomstige manicure is op dit moment een grote hit in Amerika (sterren als Lady Gaga en Beyonce zijn fan). MINX is een flinterdunne, flexibele folie (2-4 mm) gemaakt van polymeren. Het folie wordt op de nagels gelegd en vervolgens warm en soepel gemaakt onder een warmteplaat van 250 watt. Er zijn meer dan 150 verschillende folies in alle kleuren van de regenboog en ook is er keuze uit tal van bijzondere prints zoals polkadots en ruiten. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit verklaart ook meteen het succes van MINX. Je kunt in een zeer korte tijd een ingewikkeld design op de nagels verwezenlijken. Helaas zijn er nog maar weinig salons in Nederland die deze behandeling aanbieden. Volgens de Nederlandse distributeur zal daar wel snel verandering in komen, gezien de grote populariteit in Amerika.

Wil je nou niet wachten? Een lezeres van de meidensite girlscene.nl deed het zelf. Ze zocht plaatjes op in tijdschriften, knipte deze uit en plakte ze met behulp van nagellak op haar nagels. Tja, zo kan het natuurlijk ook. Het ziet er best leuk uit eigenlijk. En de mogelijkheden zijn ook hierbij eindeloos natuurlijk. Je kunt ook zelf tekstjes typen en deze uitprinten en opplakken om een statement te maken bijvoorbeeld. Of nog beter: kleine Chanel logo’tjes.  Bekijk de site voor meer uitleg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Deze nieuwste look van Minx nails!

Beautytreatments voor tienermeiden nieuwe trend in Nederland

Bekijk hier het interview dat Monique had met OPI’s nailpolish queen Suzi Weiss Fischman

Lees ook