shop NuFACE Trinity Face, eyes & lip microstroom beauty tool Deze beautytool op microstroom heeft een bewezen werkzaamheid op versteviging van je gezichtscontouren en vermindering van lijntjes. We hebben het getest! NuFACE is FDA-approved. Bekijken Jaaahh, graag, als het zou kunnen, elk weekend zelfs! Ik ken journalisten die daar hun werk van hebben gemaakt, internationaal. […]

01:23 - 00:49
luistertijd 01:23 - leestijd 00:49

Jaaahh, graag, als het zou kunnen, elk weekend zelfs! Ik ken journalisten die daar hun werk van hebben gemaakt, internationaal. Ze reizen de hele wereld af om luxe spa’s en sparesorts te beoordelen. Om jaloers op te worden! Mijn eigen laatste spaherinnering dateert van februari 2008 toen ik met de beroemde parfumeur Jean-Claude Ellena voor Hermes naar Zuid India ging, naar Kerala . Zo’n tropische zandbak waar mensen zich nog in de rivieren wassen en het handjevol toeristen zich in uberluxe bungalowparken verschuilen. Zaaaaaaaaaaaaalig was het, ook die ayurvedische massages (terwijl ergens vaag op de achtergrond steengoeie jazz te horen was). Ik heb van geluk en verdriet mijn hele waterreservoir daar leeg laten stromen en die masseuse maar om de minuut maar vragen of het wel goed met me ging. Ach, lief mens…het ging geweldig. Open die tank, en stromen maar, net wat ik toen nodig had.

Maar goed, via dit adresje kun je ook heerlijke uurtjes boeken, dan wel niet in Zuid-India, maar da’s ook wel ver weg hoor:-)

Have fun!

Bekijk ook:

De Thalgo Ocean Memory spa behandeling op BeautyJournaal TV

De belangrijkste spatrends voor de komende jaren

Koop tot 15 sept kaarten met korting voor het grootste wellness- en anti aging congres in NL op 8 dec. 09

Lees ook