Het topmodel uit de jaren '90 is nog altijd 'hot' in de mode- en beauty industrie.

02:22 - 01:25
luistertijd 02:22 - leestijd 01:25

Het topmodel uit de jaren ’90 is nog altijd ‘hot’ in de mode- en beauty industrie. Ondanks haar snuif, zuip- en relatieperikelen. Tsja, ze blijkt dus heus een mens van vleesch en bloed te zijn. Kijk, ze heeft rimpels op haar voorhoofd, een ware neus-lipplooi en heel veel sproeten, en wallen, en…..flut haar. Ze lijkt ons wel, hardwerkende vrouwen. Wat is de industrie toch knap, hoe ze van elk echt mens een avatar weet te maken.

Kate’s nieuwste pronkplaat is te vinden als advertentie voor het Yves Saint Laurent parfum Parisienne. Echt prachtig geënsceneerd, kan niet anders zeggen. Aan het parfum zelf hebben we nog geen woord besteed. We zijn zoekende naar een passende omschrijving voor een reukwater dat ons zeer teleursteld. Nu ja, vooruit dan maar…dan maar niet politiek correct: een meisjesachtig mierzoet aftreksel van de beroemde rozengeur Paris. Iets dat het midden houdt tussen een klassieke haarspray en een roomspray van een fout geïnterpreteerde hotellobby. Als je hem zo direct uit de fles opspuit, waan je je in een tropische vruchtenwinkel met nog wat associaties van paarse bessen erbij (braam vooral). De overigens zeer beroemde neus Sophia Grojsman heeft er zelf associaties met nagellak bij. Om te rillen, nagellak!

Nope, maar….als we het luchtje even vrijelijk koppelen aan het ongepoetste hoofdje van Kate, zien we haar wel meteen – een Photoshop streek met het penceel indachtig – opknappen. Lijntjes weg, haar in de glans en volume, perzikgaaf teintje, strakke kaaklijn en getuite lipjes…en voila, daar is Miss Parisienne. Wel knap hoor van die Kate, ze blijft tijdloos, al was het maar omdat de marketeers dat zo graag willen. Ze zijn gewoon dol op haar gezichtsvormen en haar prachtige oogopslag. Abstractie is alles wat telt. En Kate? Ook zij heeft de gave zichzelf telkens opnieuw uit te vinden. Hoeveel schandalen er ook zijn geweest, Kate veert terug en de imagemakers helpen graag.

Parisienne is trouwens te koop vanaf sept. 2009 v.a. 51 euro voor 30 ml eau de parfum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Oh,oh geil meisje…..(filmpje)

Ook zoiets: Doutzen Kroes ontmoeten…

Doe eens gek, koop een bijzonder parfum met osmanthus

Lees ook