shop Mádara Vitamin C Intense Glow Concentrate Wakker worden met een glow. Mandy doet het! Vitamine C in combinatie met ferulinezuur is een heel krachtig antioxidant complex. De C verheldert je teint, ferulinezuur maakt de huid gladder en helpt pigmentvlekjes tegen te gaan. Bekijken De campagne draait alweer sinds juni en we hadden er wel […]

00:29 - 00:17
luistertijd 00:29 - leestijd 00:17

De campagne draait alweer sinds juni en we hadden er wel van gehoord, maar we zien nu voor het eerst beelden voorbij komen. Echt warm worden wij er niet van. Vooral van dat nattige plakkaatje haar moeten we rillen, en die naarbinnen gekeerde blik maakt ons ook niet hebberig. Waarom hij zich tegen zo’n touw aan moet vleien begrijpen we ook niet. Fascinerend hoe Beckham zich telkens weer laat lenen voor transformatieve gender-rollenspellen.

Lees ook