shop M.A.C Cosmetics MACStack Mascara Favoriet van make-up artist Lydia! ‘Deze mascara kun je mooi in laagjes opbouwen. Hij klontert niet, geeft niet af en blijft een daglang zitten.’ Bekijken   Laat het wel gezegd zijn dat de kans op het krijgen van melanoom zeer klein is en dat de ‘gewone’ huidkanker veel meer voorkomt […]

00:37 - 00:22
luistertijd 00:37 - leestijd 00:22

 

Laat het wel gezegd zijn dat de kans op het krijgen van melanoom zeer klein is en dat de ‘gewone’ huidkanker veel meer voorkomt en makkelijk te behandelen is. Daar ga je ook niet dood aan. Bij het krijgen van melanoom speelt ook erfelijkheid een rol.

Lees ook:

75% meer kans op huidkanker door zonnebankgebruik

Een op de vier krijgt huidkanker in ons land, wordt nu geschat

Bescherm je kind!!

Weet jij niet hoe huidkanker eruit ziet? Type dan maar eens huidkanker of skincancer in bij Google onder afbeeldingen, en je krijgt legio voorbeelden.

Lees ook