shop Pascaud Vernix Caseosa dag- en nachtcrème Pascaud Vernix Caseosa bevat een heel bijzondere stofje dat je kunt vergelijken met het natuurlijke waslaagje op een babyhuid. Ideaal voor de drogere, gevoelige huid. Voelt niet vet aan. Must have in your stash! Bekijken Ohja, ik weet het weer. Hij was een kleine maand geleden in New […]

00:30 - 00:18
luistertijd 00:30 - leestijd 00:18

Ohja, ik weet het weer. Hij was een kleine maand geleden in New York met Renate (hij is haar vaste visagist), alwaar haar geliefde Winston Gerstanowitz haar ook de hand vroeg in een brandweerkazerne. Niet geweten dat het ook in een tv-programma uitgezonden zou worden, maar voila…daar kwam Dommetje voorbij 🙂

Heb jij een prangende make-upvraag aan Dominique? Stuur hem naar info@beautyjournaal.nl, je krijgt persoonlijk antwoord.

Lees hier ook de andere tips van Dominique.

Lees ook