shop CureSupport Liposomale vitamine C drank Vitamine C breekt af in het maagzuur. De in vetbolletjes ingekapselde vitamine C van CureSupport wordt wel in de bloedbaan opgenomen. Je hebt dan ook geen hoge doseringen nodig hiervan. Ideaal voor een goede weerstand. Bekijken Hoi Dominique, Als mijn huid nog niet door de zon gebruind is, kan […]

01:23 - 00:50
luistertijd 01:23 - leestijd 00:50

Hoi Dominique,

Als mijn huid nog niet door de zon gebruind is, kan ik mijn kringen heel goed met een concealer verdoezelen, maar zodra ik bruin wordt, blijkt dat die concealers altijd te licht te zijn, ook al koop je een donkerder tint, je krijgt toch zo’n wasbeertjes effect. Zijn er nog andere trucs voor het camoufleren waarbij je dat effect niet krijgt?

Groetjes, Sabrina

Beste Sabrina,

Zorg altijd goed voor de goede kleur bij concealers! Concealers zijn eigenlijk alleen noodzakelijk onder de ogen , zoals bij wallen en/of vlekken. Zeker als je door de zon donkerder van tint kleurt en je dezelfde oude en vertrouwde kleur gebruikt krijg je natuurlijk een” panda effect”. Kijk goed wat voor ondertoon je wallen hebben. Is dat blauw? Kies dan een concealer met een roze ondertoon. Is het meer bruin? Kies dan voor een oranje-achtige ondertoon. Probeer concealers gewoon in de winkel uit, laat je persoonlijk adviseren. Erg goed zijn trouwens de concealers van Bobbi Brown en Laura Mercier.

 Hartelijke groeten,

Dominique Samuel, BeautyJournaal’s make-upartist

Heb jij een persoonlijke make-upvraag aan Dominique? Stuur hem naar info@beautyjournaal.nl

Bekijk de andere Q&A’s met Dominique hier.

Wil jij weten wat de beautygeheime van Kassandra en Hanna Verboom zijn? Bekijk onze film.

Lees ook