(Foto: Marieke en Erben, volledige concentratie) Je zou er bijna je sportschool abonnement voor opzeggen.

02:34 - 01:32
luistertijd 02:34 - leestijd 01:32


(Foto: Marieke en Erben, volledige concentratie)

Je zou er bijna je sportschool abonnement voor opzeggen. Met dit spel kun je namelijk alle oefeningen gewoon thuis voor de televisie doen. Active is een zeer interactief computerspel waarbij je werkt aan je conditie met een fitnessprogramma dat op jouw lijf geschreven is. Waar Wii Fit ophoudt, gaat EA Active verder.

Voor wie nog geen ervaring heeft met Wii spellen: je kunt er  vaak oneindig veel meer. Dit is ook het geval bij Active. Je begint altijd met het invoeren van je persoonlijke gegevens zoals lengte, gewicht en doelstellingen. Het leuke aan dit spel is dat je het poppetje helemaal naar eigen wensen kunt  stylen en metamorfosen. Je kunt het figuur, de huidskleur en het kapsel aanpassen zodat het poppetje op tv ook echt op jou lijkt.  Wanneer je jezelf in elkaar ‘geknutseld’ hebt, kies je een personal trainer die je gedurende het fitness traject begeleid. Hij of zij doet eerst alles voor en coacht je continu. Wanneer je te weinig inzet toont, krijg je dat te horen ook!

En dan is het tijd om te sporten! Je kunt kiezen uit meer dan dan 50 cardio-, krachttraining- en fitnessoefeningen. Deze oefeningen zijn samengesteld door niemand minder dan fitnessgoeroe Bob Greene , tevens ook de personal trainer van Oprah. Daarnaast zijn er ook nog tal van spellen mogelijk zoals tennissen, volleyballen, softballen en dansen.  En wil jij binnen 30 dagen een strak zomerlijf? Dan staat er een volledig begeleide 30-dagen uitdaging voor je klaar. Aan het einde krijg je feedback over je training en de hoeveelheid calorieën die je hebt verbrand.  

Kortom uren plezier voor het hele gezin n een afgetraind lichaam. En dat allemaal vanuit huis zonder dat iemand je ziet. Doe je gordijnen dicht, trek desnoods je meest oude sportkleding aan en sporten maar! Een excuus verzinnen om niet te hoeven sporten wordt nu wel heel lastig. Wij zeggen: probeer het zelf en je merkt snel genoeg hoe verslavend het is.

Renate Wennemars legt het spel uit tijdens de persdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hieronder twee leuke en persoonlijke filmpjes waarin Erben Wennemars en zijn vrouw Renate het spel in hun eigen huiskamer uitproberen.

filmpje-02-erben-en-renate-wii-sports 

filmpje-04-erben-en-renate-wii-sports

 

Lees ook:

WIL JIJ EEN GRATIS HAARSTYLING MAKEOVER VAN ONZE KAPPER SIKO? MELD JE AAN VOOR 23 JUNI 2009, LEES HIER DE VOORWAARDEN.

Win een beautypakket twv 250 euro!

Lees ook