shop Bapscarcare Littekengel met UV-filter Sneldrogende siliconengel die de gevoelige huid ook beschermt tegen zonlicht. Bekijken De behandeling duurt 40 minuten en start met een reiniging, gevolgd door een modellage cocktail serum en een massage. Het ruikt naar passievrucht en er zitten fruitzuren in plus kariteboter om de teint op te frissen en de huid […]

00:58 - 00:34
luistertijd 00:58 - leestijd 00:34

De behandeling duurt 40 minuten en start met een reiniging, gevolgd door een modellage cocktail serum en een massage. Het ruikt naar passievrucht en er zitten fruitzuren in plus kariteboter om de teint op te frissen en de huid te verzachten.Dan volgen twee maskers: een gelei op basis van granaatappel en provitamine B5, dat een samentrekkend maar ook hydraterend effect geeft en daarna wordt een masker aangebracht met granaatappel alleen voor een direct opfrissend effect. Wij kregen een tubetje met deze gelei opgestuurd om het een week lang onder de dagverzorging aan te brengen. Heerlijke verwennerij!

Een facial kost ca. 50 euro.

Voor meer informatie www.sothys.nl

Lees en bekijk ook:

Granaatappels ook bij Weleda

De facial met olijfextracten van Ella Bache op BeautyJournaal TV

De ijskoude facial met diepgevroren stoffen van Ericson Laboratoire op BeautyJournaal TV

Een vakantiedosering vocht voor je huid van Clinique

Lees ook