Je knijpt in het sachet en het kussentje vult zich automatisch met crème, je glijdt ermee langs de huid onder je ogen, er komt geen vinger meer aan te pas.

02:25 - 01:27
luistertijd 02:25 - leestijd 01:27

Je knijpt in het sachet en het kussentje vult zich automatisch met crème, je glijdt ermee langs de huid onder je ogen, er komt geen vinger meer aan te pas.  Handig is ook dat de crème zo supervers blijft en de werkzame stoffen dus zo actief mogelijk kunnen blijven, althans, dat zou zo kunnen zijn, omdat er verder geen lucht van buiten naar binnen kan. 

Het oogproduct belooft een helderder huidstructuur, minder zichtbare lijntjes en minder zichtbare wallen! Het beroemde amino peptide complex zit erin , in een hoge concentratie, aldus Olaz. Dit complex heeft overigens door klachten bij de Engelse reclamecode commissie wel ter discussie gestaan omdat er meer werkzaamheid zou worden beloofd dan in overlegd onderzoek zou kunnen worden weerlegd.

Het lijkt me een geniale uitvinding, ook makkelijk om die losse doseringen los mee te nemen op vakantie. Vanaf 1 juni te koop voor 29,99 euro. Niet echt goedkoop, dus hopelijk wel het geld waard.

Nabericht aug. 2009: inmiddels hebben diverse mensen mij gevraagd wat ik er nu echt van vind. Ik heb ze een paar keer gebruikt, maar ik ben niet onverdeeld positief. Aanvankelijk had ik het idee dat er meer crème in zit dan je nodig hebt, waardoor er onnodig veel overblijft. Maar na enige tijd gebruik, merk je dat toch de nodige crème in het sponsje achterblijft. De crème voelt zeer prettig aan, is dikker dan een normale oogcrème en geeft een licht gladmakend effect. Het probleem is het sponsje. Het is enigszins groot, maar daar wen je wel aan. Het blijft alleen wel te hard, vind ik. Het voelt ruw aan op dat tere huidgebied. Ik betrap mezelf erop dat ik uiteindelijk toch de crème uit het sponsje knijp en met mijn vingers op de huid aanbreng. Het is me nog niet gelukt om er een maand mee door te smeren, wat toch wel verstandig is met de gemiddelde crème om effect te kunnen sorteren. Ik ben een handenmens, smeer graag alles met mijn vingers uit op mijn gezicht.

Lees ook

Helpt vitamine K tegen donkere kringen?

Slimme make-uptips van Bobbi Brown

De beste make-uptips voor je 30+ gezichtje lees je in Monique’s beautyboek! 

Lees ook