shop Dior Backstage Face & Body Foundation Harriet vindt hem top! ‘Het is een lang houdbare foundation die je zelf kunt opbouwen van lichte tot volle dekking, door meerdere laagjes aan te brengen. De laagjes worden niet cakey, en de foundation houdt de hele dag lang, ook tijdens het sporten!’ Bekijken (foto: Caroline Cruosi-Scheufele van […]

01:16 - 00:45
luistertijd 01:16 - leestijd 00:45

(foto: Caroline Cruosi-Scheufele van Chopard (l) en het Mexicaanse model Jaydy Mitchell).
Het “Belle de Nuit” thema van de party was een verwijzing naar de bloem die in het parfum centraal staat. Als een ode aan de kleur van de geur en de verpakking werden de gasten van de ingang tot en met de zaal waar de cocktailparty gegeven werd, omhuld door een waterval van zachtroze licht. De Belle de Nuit bloemen (die alleen openen wanneer de nacht valt) dreven volledig in bloei in grote kristallen schalen.

De geur, die de naam Cascade (waterval) draagt, is geïnspireerd op de Chopard Haute Joaillerie wereld. Elk jaar creëert Chopard een nieuwe ‘Rode Loper’ collectie waarvoor sterren dan op de rode loper reclame maken. 

 Gisteravond droeg Elsa Pataky de Cascade uit de Chopard Haute Joaillerie collectie, oorbellen die als een waterval aan diamanten langs het gezicht van de draagster vallen. De Cascade oorbellen waren de inspiratiebron voor het ontwerp van de Cascade flacon.

Lees ook:

Hoe vind je je persoonlijke parfum? Je leest het in Monique’s beautyboek

Nieuwe parfumtrend: vers geperst…

BeautyJournaal TV: film over de nieuwe colognes van 4711 – na 300 jaar!

Lees ook