Twee stukken van 150 gr kosten samen 2.29 bij Drogisterijnet online.

01:14 - 00:44
luistertijd 01:14 - leestijd 00:44

Twee stukken van 150 gr kosten samen 2.29 bij Drogisterijnet online. Het is overigens nog nauwelijks te koop in Nederland, maar in Belgie weer wel, dus als je het bij een onlineshop aantreft is dat mooi meegenomen. En wat ziet het er gaaf uit, zo super retro! Love it.

Maar vind de buzz nog leuker. Deze ouderwetse zeep zou namelijk geweldig zijn tegen puisten. Nou droogt zeep per definitie de huid al uit, waardoor ook goede en slechte bacterien een opdonder krijgen, maar bij navraag bij een van onze experts blijkt er toch nog een ander stofje in de te zitten wat er wel eens verantwoordelijk voor zou zijn dat het acne afremt. Een stofje uit een citroenachtig plantje, dat in China op grote schaal voorkomt. Volgens onze deskundige wordt het in Sunlight vooral als geurstof gebruikt maar uit de overleving van de Chinese kruidengeneeskunde heeft het ook een antiseptische werking, ofwel, is het bacteriedodend.

Uitproberen dus maar!

Lees ook: Een geimpregneerd kussensloop met koperpeptiden blijkt te kunnen werken bij acne

Lees ook: Zwarte modder van Sea.Line voor je vette huid

Lees ook: Acne kent vele verschijningsvormen

Lees ook