shop Pascaud Vernix Caseosa dag- en nachtcrème Pascaud Vernix Caseosa bevat een heel bijzondere stofje dat je kunt vergelijken met het natuurlijke waslaagje op een babyhuid. Ideaal voor de drogere, gevoelige huid. Voelt niet vet aan. Must have in your stash! Bekijken Dat blijkt uit het gisteren verschenen Voorjaarsrapport van Elsevier Retail en GFK Panel […]

01:53 - 01:07
luistertijd 01:53 - leestijd 01:07

Dat blijkt uit het gisteren verschenen Voorjaarsrapport van Elsevier Retail en GFK Panel Services. In dit jaarlijkse onafhankelijke onderzoek geven 6000 consumenten hun mening over alle landelijke drogisterijketens. De winkels van Etos haalden daarin de beste totaalscore op gebied van deskundige service, ruim assortiment én lage prijzen.

Jan van Dam, Algemeen directeur van Etos, is blij en trots tegelijk. “Wat een geweldig resultaat. En niet alleen voor onze medewerkers, die hun inspanningen op gebied van deskundigheid, service en vriendelijkheid met deze publieksprijs zien beloond” zegt Van Dam. Hij wil óók de consumenten bedanken die Etos hebben gekozen tot Beste drogist van Nederland: “Onze klanten weten de ruim 500 Etos-winkels steeds vaker te vinden en waarderen niet alleen de service, maar ook de ruime keuze in assortiment en altijd lage prijzen.” Toch ziet hij ook nog verbeterpunten: “Uit het onderzoek blijkt dat sommige klanten nog steeds denken dat Etos duurder is. Onzin!

Etos heeft al jaren de allerscherpste prijzen, zowel in de A-merken als in het Etos eigen merk. En om dat nog eens extra te onderstrepen gaan we onze klanten de komende feestweken met een aantal spectaculaire acties verwennen.”

Etos heeft in het onderzoek de beste totaalscore gehaald op de volgende criteria: deskundigheid en vriendelijkheid van personeel, assortiment, sfeer en netheid van de winkels, prijzen en aanbiedingen. Van Dam: “In 2008 is Etos ook al gekozen tot Beste drogist van Nederland. We hebben ons het afgelopen jaar desondanks enorm ingespannen om ons op al deze gebieden zo mogelijk nog verder te verbeteren. Etos wil zich blijven onderscheiden door een ruim assortiment met steeds nieuwe producten én een altijd lage prijs.”

 Lees ook: Je lacht je rot want bij Etos koop je een pot creme voor 1,13 euro.

Lees ook