shop HEMA Pure nagellak, vegan De nagellak trend is zo huidvriendelijk mogelijk, zo min mogelijk schadelijke chemicaliën. Het is een kleurrijke vegan lijn waarvan 85% ook plantaardig is. Su deed de test! Bekijken Bij al deze winkels van MOOI parfumerie kun je nu elke gewenste mascara kopen met 25% korting. MOOI zegt dat trendbureau GFK […]

00:40 - 00:24
luistertijd 00:40 - leestijd 00:24

Bij al deze winkels van MOOI parfumerie kun je nu elke gewenste mascara kopen met 25% korting. MOOI zegt dat trendbureau GFK heeft onderzocht dat in tijden van crisis de mascara een gewild product blijft.

Bij de nieuwe salon ‘The Graduates’ in Amsterdam kun je je haar  laten knippen voor 30 euro. Kom je samen, dan hoef je maar 1x af te rekenen!  De graduates zijn talentvolle afgestudeerden van de B academy, dus gun ze wat extra business en ga erop af. Check deze site voor alle informatie.

Lees ook: spotgoedkope cremes bij ETOS in de voordeelselectie

Lees ook: Crisis? Koop Hollandse cosmetica!

Lees ook