Juist omdat het een van de meest belangrijke onderdelen is waarop je je gaat focussen naarmate je ouder wordt, heb ik besloten om in mijn beautyboek Mooi zijn en Mooi blijven veel aandacht aan dit onderwerp te besteden.

00:59 - 00:35
luistertijd 00:59 - leestijd 00:35

Juist omdat het een van de meest belangrijke onderdelen is waarop je je gaat focussen naarmate je ouder wordt, heb ik besloten om in mijn beautyboek Mooi zijn en Mooi blijven veel aandacht aan dit onderwerp te besteden. Het boek is gericht op 30+ vrouwen en ouder en gaat vooral over wat je kunt doen als de tekenen van veroudering zichtbaarder worden en ook met een nachtje goed doorslapen niet meer wegtrekken. Je hoeft namelijk geen heftige ingrepen meer te laten doen. Bovendien nemen de inzichten over lichaamsmanipulatie zo toe dat ook de goede chirurg steeds verfijner kan werken, zelfs op een drie-dimensionaal niveau, waardoor je de meest natuurlijke resultaten krijgt. Het zijn nieuwe inzichten die al uitgevoerd worden, daarom wilde ik ze je ook niet onthouden in dit boek:-)

Je kunt het boek hier rechtstreeks bestellen. (tot eind juli 2009 kost hij 15 euro, voor daarvoor deze actiecode in:

502-18837

Lees ook