Douchen en baden In de spa Lekker smeren Lichaam

Wil jij een Kneipp verwencadeau voor Moederdag?

kneippHet gaat om luxe geschenkverpakkingen ‘Douchemomenten’ plus geschenkverpakkingen uit de series Pure Ontspanning, Zachte Huid, Hydro Balans en Wilde Roos Lavendel. Met waarden tussen de 16 en 20 euro.

Wil jij een cadeautje voor jezelf of voor je moeder, mail ons je volledige gegevens door en vertel in een paar regels waarom jou of je moeder dit kleine geluk gegund moet worden. Ken je het mailadres nog? info@beautyjournaal.nl

De actie loopt tot en met 23 april 2009.  De meest leuke, ontroerende, boeiende inzendingen worden beloond!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen