shop MAC Strobe Cream Highlighter Deze cream highlighter is ideaal om de vale teint een frisse oppepper te geven, als dus make-up artist Lydia le Loux. Zij gebruikt hem al vele jaren! Bekijken Alle producten van DuWop dragen de naam  ‘venom’ ofwel hebben de link naar iets giftigs waar je van opzwelt. Dit is vooral […]

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

Alle producten van DuWop dragen de naam  ‘venom’ ofwel hebben de link naar iets giftigs waar je van opzwelt. Dit is vooral erg grappig bedoeld, want er komt geen gif aan te pas, maar wel handige stofjes die door een koude of warmte werking de huid inderdaad een iets voller ‘gevoel’kan geven. Wie herinnert zich niet de zweltrend die begin 2000 opkwam (moet ik meteen weer aan de Zwelbast in een film van Olie B Bommel denken…).

Kekke producten vinden wij ook Cheek Venom, een vederlichte blushgel die een transparante glow geeft en naar zeggen de huid ook iets moet aanspannen. Helaas merken wij niets van dat specifieke effect omdat onze huidjes nog strak zijn op de konen, maar het potje smeert wel fijn.

Leuk vinden wij ook de zg. reverse liners; een lippotlood dat het uitlopen van lipstick tegengaat in je plooirokje en van dat klokrokje ook  meer een kokerrokje maakt, het oogpotlood moet een idem dito effect hebben. We zien het op de ogen niet direct, maar de producten zijn lekker in het gebruik.

En natuurlijk, als er gezwelt en gezwollen moet worden, dan graag ook onze wimpers, met Lash Venom. Een mascara die na een streek al een langere wimper geeft en een fijne, goed separerende (lekker ouderwetse) borstel heeft. De substantie droogt snel en blijft zacht aanvoelen.

ps; informeer ook eens naar de puntenslijper gemaakt van anti-bacterieel metaal!

Lees ook