shop Australian Bodycare Heel Repair voetcrème Onovertroffen en zo betaalbaar! Deze hielencrème met maar liefst 25% urea houdt de kloofjes echt onder controle. Urea is de beste stof die we kennen hiervoor en nog niet eerder kwamen we een product tegen met zo’n hoog percentage. We zijn om. Dit is een toppertje. Bekijken (Uit het […]

02:44 - 01:38
luistertijd 02:44 - leestijd 01:38

(Uit het persbericht geknipt) In verschillende winkels en drogisterijen door het hele land worden er in de maand april speciale haarconsulten gegeven. Vrouwen maar ook mannen met (vermoedelijke) haarproblemen kunnen hier gratis terecht voor advies en tips. Tevens wordt er in het kader van de Week van Haarverlies nieuw onderzoek gedaan naar de perceptie en acceptatie van mensen met haarproblemen. De resultaten hiervan worden in de tweede week van april bekend gemaakt. De participerende partijen en resultaten van het onderzoek zijn te vinden op de speciaal ingerichte actiewebsite www.weekvanhaarverlies.nl die deze week online gaat.

In de tweede week van april vindt er ook een panel discussie plaats waarbij vrouwen ervaringen kunnen delen en experts advies en tips geven. Drs. E.P.B. Plinck van Haarkliniek.com geeft uitleg over de oorzaken en preventie van haaruitval  en Vincent Langedijk van Rob Peetoom Kappers geeft stylingadvies voor dunner wordend haar. Aanmelden hiervoor is mogelijk via www.viviscal.nl

Viviscal® is een 100% natuurlijk voedingssupplement dat dunner wordend haar en haarverlies tegengaat. Het actieve ingrediënt in Viviscal® is het pure diepzeeproteïne complex AminoMar C®; een krachtige combinatie van diepzeevis-extract, organische silica en vitamine C. De werking van Viviscal is wetenschappelijk onderbouwd en het voedingssupplement bevat de maximale doses voedingstoffen die de haarzakjes van binnenuit voeden. Viviscal is o.a. verkrijgbaar bij D.A., De Tuinen, Gezond & Wel gezondheidswinkels, Kring Apotheken, en Vitaminstore.

————————————————————————————

Dit zegt de Consumentenbond erover

In de gids lezen we dat de onderzoeken die het bedrijf heeft gestuurd aan de redactie gedateerd zijn en vooral gaan over mannen met haaruitval, die is veroorzaakt door een ziekte. Terwijl het product zich richt op vrouwen die geen haarziekte hebben maar tijdelijke haaruitval na bevalling of in de overgang. De Bond heeft dermatoloog Ids Boersma gevraagd de claims en werkzaamheid te checken en hij zegt dat de proteinen en vitamine C zeker een toegevoegde waarde hebben bij haaruitval door zwangerschap of stress. ‘Maar de meeste mensen die lijden onder haaruitval hebben echt een ziekte, alopecia androgenetica en dat wordt niet gestopt door dit product.’ De Bond is ook niet te spreken over het feit dat als je de kuur wilt doen zoals hij wordt aanbevolen zes maanden lang, je dan inclusief haarverzorgingsproducten 660 euro gaat kosten. Holy Moses!!

Lees ook:

Meer over haarverlies in Monique’s beautyboek dat nu in de winkels ligt

Wat zijn de best geteste glanssprays voor je haar? Kapper Siko vertelt….

Welke beautyexperts kun je geloven?

Lees ook