shop Collistar nOt Gel Transformista – Game Changer lipgloss Een vegan en clean beauty lipgloss die pas kleur geeft op je lippen, onder invloed van de pH-waarde van je liphuid. De kleur is urenlang houdbaar. Ideaal! Bekijken Half februari werd de website DeBestedokter.nl gelanceerd. Medisch specialisten kunnen tegen betaling hier hun profiel op plaatsen. Er […]

01:16 - 00:45
luistertijd 01:16 - leestijd 00:45

Half februari werd de website DeBestedokter.nl gelanceerd. Medisch specialisten kunnen tegen betaling hier hun profiel op plaatsen. Er wordt geen vergelijking geboden, maar de zorgconsument kan zich dus wel oriënteren op specialisaties en de arts zelf. Het personal brand van de arts is daarmee in opkomst, maar maakt een erg voorzichtig start.

Op DeBestedokter.nl staan nu slechts een kleine dertig medisch specialisten, waarvan er, niet verrassend, dertien gespecialiseerd zijn in de plastische chirurgie. De website is nog in beta. Een echt oordeel over het beperkt aantal profielen zou dan ook niet eerlijk zijn. Wel is de ontwikkeling zichtbaar dat de individuele medisch specialisten zich meer wil presenteren. Enkele jaren terug kon ik bijvoorbeeld bij de receptie van de Tergooiziekenhuizen al een boekwerk meenemen, waarin elke medisch specialist voorgesteld wordt. Op hun website zijn deze profielen ook terug te vinden. De medisch specialisten van het Medisch Spectrum Twente worden eveneens herkenbaar en met grote foto gepresenteerd. Sommige artsen hebben zelfs een profiel aangemaakt op LinkedIn.

(bron: frankwatching.com)

 

Lees ook:

Radiofrequente behandelingen tegen huidverslapping

Chatten met de dokter, ook zoiets…

Leefstijl meer invloed op je huid dan je genen

Lees ook