In Leiden kun je kiezen uit drie behandelingen: de traditionele hammam, de Arabian Hammam en de Oriental Hammam.

00:51 - 00:30
luistertijd 00:51 - leestijd 00:30

In Leiden kun je kiezen uit drie behandelingen: de traditionele hammam, de Arabian Hammam en de Oriental Hammam. Deze behandelingen vinden plaats op de verwarmde mozaïeken buikplaat. Er zijn slechts 8 bezoekers tegelijkertijd welkom. Hierdoor is privacy gegarandeerd en kun je in alle rust genieten van de behandelingen, de sauna, infrarood sauna en stoomcabine. De hammam kan ook worden afgehuurd door groepen.
Ben je na afloop nog toe aan een flinke shot beauty? Loop dan even de winkel binnen. Hier vind je mooie producten van merken als b L’Occitane en Provence, skin care van Natura Bissé, Dermalogica en Dr. Sebagh en een uitgebreide lijn exclusieve parfums van o.a. Carthusia, Comme des Garçons, Etro, Eau d’Italie en The Different Company. Wat een klassemerken, wat wil je nog meer!

Lees ook