shop Annemarie Borlind Natu Collageen Boost Plumping Lip Serum Een vegan serum dat wat stevigheid aan de liphuid geeft. Het is fijn om te gebruiken, lees maar… Bekijken De twintig jaar oude Briana Bonds uit Kansas City werd beschoten door haar ex-vriend toen ze in haar auto zat (…). De enige kogel die doel raakte […]

00:59 - 00:35
luistertijd 00:59 - leestijd 00:35

De twintig jaar oude Briana Bonds uit Kansas City werd beschoten door haar ex-vriend toen ze in haar auto zat (…). De enige kogel die doel raakte kwam terecht in het haarstukje van de vrouw.
De kogel werd opgevangen door het deel waarmee de pruik bevestigd wordt aan het haar.Kim Walton, de kapster van de Briana Bonds, verklaart dat dit gedeelte van de pruik het meest stevig is, maar heeft nog nooit gehoord dat het zo stevig is dat het kogels kan opvangen.
Een haarweave is een haarstuk dat vastgenaaid wordt aan het eigen haar, zodat met verschillende haarstijlen kan worden geëxperimenteerd. (nu.nl)

Dit wordt er wat ons betreft eentje in de categorie: ‘ hoe is het mogelijk ?!’ En als je dan toch een psychische gestoorde in je omgeving hebt, dan weet je nu tenminste dat er nog een alternatief voor het kogelvrije vest is: kogelvrij haar.

Lees ook