shop Pascaud minerale foundation in poeder Pascaud make-upproducten bestaan uit 100% zuivere pure mineralen van farmaceutische kwaliteit. De foundationpoeder is in maar liefst 7 tinten verkrijgbaar. Bekijken Het idee voor dit leuke winkelconcept is in de jaren negentig ontstaan bij moeder en dochter Zimmer. Ze begonnen in Arkensas en hebben inmiddels hun 68ste winkel geopend […]

01:14 - 00:44
luistertijd 01:14 - leestijd 00:44

Het idee voor dit leuke winkelconcept is in de jaren negentig ontstaan bij moeder en dochter Zimmer. Ze begonnen in Arkensas en hebben inmiddels hun 68ste winkel geopend in New York, in Soho.

Een gel, badzout, scrubcreme, badolie, douchegoed….you name it, je kunt het ter plekke in elkaar draaien. De basis is al gemaakt, je kunt er zelf de perfecte kleur (natuurlijke kleurstoffen die ook voor voeding gebruikt worden) en de ultieme geur (etherische olie) aan toevoegen. Dan gaat het in een blender, even draaien en klaar ben je. Het wordt leuk verpakt in matching kleuren en strikken.

Inmiddels zijn 64 van de 86 winkels franchise stores. Vooral gelegen in high end shoppingbuurten en luxe winkelcentra. Wie erin wil investeren moet tussen de honderdduizend en twee ton aan dollars meebrengen.

De producten zijn vrij van parabenen, alcohol, minerale olie en sulfaten.

Nu maar hopen dat er ook een gekke Hollander opstaat om dit enige concept naar ons kikkerlandje te halen?

Lees ook:

Zo maak je je eigen badzout

Zin in kersengeurtjes?

Water helpt je huid, zeggen Chanel en RoC

Lentegeuren! Bekijk onze parfumfilm op BeautyJournaal TV

Lees ook