shop Paula’s Choice Skin Revealing Body Lotion 10% AHA Heb jij last van ruwe bultjes op je huid? Op de achterkant van je armen en op je bovenbenen? Dat heet keratosis pilaris, en deze bodylotion van Paula’s Choice werkt hier perfect tegen! Bekijken Dit blijkt uit zonderzoek van wetenschappers aan de universiteit van Montreal, Canada, […]

01:03 - 00:37
luistertijd 01:03 - leestijd 00:37

Dit blijkt uit zonderzoek van wetenschappers aan de universiteit van Montreal, Canada, zo publiceerde NewScientist in januari 2009. Ze vroegen 20 jonge vrouwen met partner een vragenlijst in te vullen die de Passionate Love Scale werd genoemd en waarmee nagegaan kon worden hoe diep de liefde voor de wederhelft zat. Ze haalden ook de partners van de vrouwen over en hun mannelijke en vrouwelijke vrienden om zeven nachten in een katoenen t-shirt te slapen. De testvrouwen werd daarna gevraagd om de shirts te besnuffelen en aan te geven of ze de lichaamsgeur van hun eigen geliefde eruit konden pikken. 

Hoe meer de vrouw verliefd was hoe slechter ze in staat bleek de geur van haar mannelijke vrienden van die van onbekenden te onderscheiden. Ergo, zo wordt kort door de bocht gesuggereerd: niet dat ze de geur van haar geliefde beter herkende, ze bleek gewoon minder geinteresseerd in de geur van andere mannen.

Zouden daarom vrouwen minder vreemdgaan dan mannen?? *wink*

Lees ook