Marketingtrends Parfum Vrouwen

Blauw bloed parfum van Boudicca

De geur werd ontwikkeld door Geza Schoen (deed ondermeer ook twee mannengeuren voor Clive Christian) en zou geinspireerd zijn geweest door de geur van rauwe opium (hoe ruikt dat??). Volgens de Boudicca informatie opent de geur met kruidige noten van jeneverbes, cardamon, koriander, nootmuskaat. Gevolgd door bloemen, saffraan, tonkaboon en uiteindelijk een musk-leerachtige basis. Iemand op het blog van Nowsmellthis oppert dat het naar natte stenen ruikt (…), en verder bericht men dat eerst een donkere maar transparante geur is die uiteindelijk kurkdroog wordt. Het zou meer mannelijk dan vrouwelijk ruiken. Het komt in flessen van zo’n 150 ml en kost ook rond de 150 euro. O.a. verkrijgbaar bij Colette in Parijs. Ik ben zo benieuwd hoe het ruikt!

Boudicca is een onafhankelijk Brits modehuis opgericht door kunstenaars Zoey Broach en Brian Kirkby.

Bekijk hier ook nog de bijbehorende clip.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen