shop Mádara Vitamin C Intense Glow Concentrate Wakker worden met een glow. Mandy doet het! Vitamine C in combinatie met ferulinezuur is een heel krachtig antioxidant complex. De C verheldert je teint, ferulinezuur maakt de huid gladder en helpt pigmentvlekjes tegen te gaan. Bekijken De geur werd ontwikkeld door Geza Schoen (deed ondermeer ook twee […]

00:55 - 00:33
luistertijd 00:55 - leestijd 00:33

De geur werd ontwikkeld door Geza Schoen (deed ondermeer ook twee mannengeuren voor Clive Christian) en zou geinspireerd zijn geweest door de geur van rauwe opium (hoe ruikt dat??). Volgens de Boudicca informatie opent de geur met kruidige noten van jeneverbes, cardamon, koriander, nootmuskaat. Gevolgd door bloemen, saffraan, tonkaboon en uiteindelijk een musk-leerachtige basis. Iemand op het blog van Nowsmellthis oppert dat het naar natte stenen ruikt (…), en verder bericht men dat eerst een donkere maar transparante geur is die uiteindelijk kurkdroog wordt. Het zou meer mannelijk dan vrouwelijk ruiken. Het komt in flessen van zo’n 150 ml en kost ook rond de 150 euro. O.a. verkrijgbaar bij Colette in Parijs. Ik ben zo benieuwd hoe het ruikt!

Boudicca is een onafhankelijk Brits modehuis opgericht door kunstenaars Zoey Broach en Brian Kirkby.

Bekijk hier ook nog de bijbehorende clip.

Lees ook