iS Clinical

iS Clinical

iS CLINICAL is een van ‘s werelds meest geavanceerde, effectieve en resultaatgerichte huidverzorgingssystemen in de categorie cosmeceuticals.

 

De producten zijn ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf INNOVATIVE SKINCARE in Californië en zijn sinds 2003 op de markt. iS CLINICAL werd in 2006 door Noscomed in Scandinavië geintroduceerd en heeft de afgelopen jaren al in meer dan 100 landen veel erkenning gekregen van journalisten, klinieken, plastisch chirurgen, dermatologen, schoonheidsspecialisten en consumenten.

 

Sinds augustus 2021 is Noscomed ook de officiële distributeur van iS CLINICAL in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

 

De iS CLINICAL producten zorgen snel voor merkbare, zichtbare en blijvende resultaten. De serie is gebaseerd op de puurste, beste en natuurlijke botanische ingredienten – die allemaal klinisch zijn getest, gevalideerd en gedocumenteerd, zowel qua functie als qua veiligheid.

 

De iS CLINICAL producten hebben een hoog gehalte aan effectieve antioxidanten die in combinatie met geavanceerde formuleringstechnieken de basis vormen van deze reeks wetenschappelijk onderbouwde en enorm actieve producten, die in staat zijn om aanzienlijke fysiologische verbeteringen in de gezondheid van de huid te leveren – zelfs diep in de dermis.

 

Een succesvolle combinatie van wetenschap en schoonheid!
Het assortiment bestaat uit zowel producten voor thuisbehandeling als professionele producten voor gebruik in de salon/ kliniek. De home treatment producten bestaan uit drie reinigingsproducten, een aantal verzorgende serums en complexen, moisturizers en drie verschillende zonbeschermingsproducten.

 

De salonproducten omvatten behandelingsmaskers om de kenmerkende behandelingen uit te voeren, onder meer: ’Fire & Ice Facial’, ’Foaming Enzyme Treatment’ en ’ Exfoliating Clear Skin Facial’.

 

www.isclinical.nl
www.isclinical.com