Terug naar de winkel
Dior Backstage Glow Face Palette

Deze Rose Gold highlighter is favoriet bij Corine. Ze brengt het aan met watje voor een supermooi gesatineerd effect op haar wangen. Het resultaat is een subtiele, frisse glow.

DIOR

Onze Corine is dol op het nieuwe Dior Backstage Glow Face Palette. Hoewel Dior het zelf een ‘highlighter palette’ noemt, vind je in dit chique transparante doosje vier kleuren, waarmee je veel meer kunt dan simpelweg ‘highlighten’. De kleuren laten zich goed opbouwen qua intensiteit, waardoor je de poeders in het palette bijvoorbeeld ook als oogschaduw kunt gebruiken. De parelmoerpigmenten geven een mooie glow aan je look.

Corine heeft het palette in Rose Gold, dat geeft met tinten van roségoud een mooie en zachte warmte aan haar lichte huid. Het palette is ook verkrijgbaar in Pure Gold (geelgoud) en Copper Gold (bronskleurig goud).

'Ik gebruik het palette het liefst met mijn fluffy poederkwast van Dior (nr. 14). Die laat de poeders heel mooi met mijn huid versmelten. Je kunt de vier verschillende kleuren uit het palette trouwens ook mengen, voor oneindig veel combinaties.

'Ultieme tip: breng het aan met een watje, dan krijg je een mooi gesatineerd effect, waar aanbrengen met een kwast echt een meer metallic glow geeft.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook