shop Viridian Vegan vitamine D3 + K2 Viridian Vitamin D3 & K2 bevat de meest effectieve vorm van vitamine D in combinatie met vitamine K2 (MK-7) voor de instandhouding van sterke botten. Bekijken Ik zag laatst dat mijn collega Noortje van Styletoday.nl er melding van had gemaakt. Ze had er een plaatje bij geplakt van […]

00:46 - 00:27
luistertijd 00:46 - leestijd 00:27

Ik zag laatst dat mijn collega Noortje van Styletoday.nl er melding van had gemaakt. Ze had er een plaatje bij geplakt van een koelkastje uit het Verre Oosten, dat Idioci heet. Kon het nergens vinden, maar stuitte wel op een online winkel waar je werkelijk een walhalla aan die kastjes kunt vinden (en kopen). Ze worden ook aanbevolen voor medicijnen.

So lovely, maar nogmaals, als je niet de tropen woont of voor langere tijd verblijft, heb je het niet nodig. Nu ja, als je tenminste alleen cosmetica gebruikt waarin conserveringsmiddelen zitten. Het blijkt namelijk dat het afgezien van de locatie op Aarde, ook nuttig kan zijn om cosmetica zonder (voldoende) conserveringsmiddelen koel te bewaren.

Lees ook