The Optimists, New Realities en Daring Crowd

04:47 - 02:52
luistertijd 04:47 - leestijd 02:52

Schwarzkopf Professional lanceert de Essential Looks 1:2024 Collectie, een trendbepalende release die de nieuwste haarstijlen van dit jaar laat zien. Het merk signaleert drie fascinerende trends: The Optimists, New Realities en Daring Crowd. In dit artikel lees je er alles over!

Creative team

De kern van Essential Looks is Schwarzkopf Professional’s liefde voor ambachtelijke creatie en individuele expressie. Het merk heeft opnieuw een beroep gedaan op een aantal van de meest gerespecteerde en gevierde namen in de industrie om hun unieke, grenzeloze verbeelding tot leven te brengen:

• Global Ambassador Lesley Jennison (@lesleyjennison)

• Global Ambassador Nick Irwin (@nickirwinhair)

• Guest Artists Brendnetta Ashley (@edgybgirl), Gigi (@gigi.hairdid), Maggie Hancock (@maggiemh) and Rafi Cheng (@raficheng)

Of ze nu jarenlange ervaring hebben in het kleuren, of topstylisten zijn, elk van hen deelt dezelfde missie om te creëren, te innoveren en te evolueren. Het maakt niet uit waar ze hun ervaring opdoen, ze worden verenigd door een visie van intense creativiteit en een passie voor haar.

The Optimists Trend 

Vier de levendige schoonheid van het alledaagse leven! Met deze trend gaan perfectie en imperfectie samen in harmonieuze, casual maar toch gepolijste stijlen. The Optimists hebben een zorgeloze houding, werken aan positieve verandering en koesteren menselijke connecties.

Op de catwalk uit deze look zich in een veelzijdig, genderneutraal kapsel wat een onverzorgd maar modern effect creëert. De kleur maakt gebruik van zware verftechnieken om diepte te brengen.

In de salon wordt deze look geknipt uit de vrije hand in een kapsel dat een duidelijke structuur heeft, de look blijft hierdoor bewust doorleefd. Geaccentueerd door de kleur krijg je een moeiteloos en natuurlijk uitziend Lived-In Blond met donkere roots.

Lived In Blonde Service

Deze service biedt een maat gemaakte haarkleur die voortbouwt op de natuurlijke basis van jouw haar. Het midden en de punten worden opgelicht terwijl de diepte en dimensie bij de roots behouden blijven. Het resultaat is natuurlijk uitziend, gemengd blond dat geschikt is voor elke huidskleur en de integriteit van het haar behoudt. 

New Realities Trend

Ga op reis naar de ‘phygital’ wereld, waar digitale en fysieke werelden in elkaar overlopen. Liefhebbers van New Realities omarmen verandering en brengen elementen uit de fantasiewereld en digitale wereld in hun stijl.

Op de catwalk zien we een opvallende look, een alter ego is gecreëerd door scherpe lokken in futuristische kleuren toe te passen. De kleur mengt punk met digitaal. In de salon brengt deze look een kapsel met losse lagen. Verschillende lengtes, gestyled om het gezicht te omlijsten, voor een kalme maar levendige look. Ondertussen geeft een schaduwachtige glans van zachte kleur het haar een avatar-geïnspireerde stijl.

Color Play Salon Service

Speel met kleur! Met de Color Play Salon Service creëer je effecten die zo intens of subtiel zijn als jij wenst. Chroma ID, het mix en tone kleursysteem van Schwarzkopf Professional, wordt ingezet voor maximale kleurintensiteit. De nieuwe, verbeterde en hooggepigmenteerde formule zorgt voor intense en langhoudende kleurresultaten. 

Daring Crowd Trend

De trendsetters van Daring Crowd staan voor individualiteit en leiden verandering met opvallende kapsels, vormbrekende silhouetten en baanbrekende kleuren.

Op de catwalk wordt de schoonheid van kroeshaar naar voren gebracht, waarbij veelzijdigheid centraal staat. Kleur definieert het silhouet in combinatie met diepe, natuurlijke tinten en af en toe een lichte gloed. 

De salon look laat een onrustige, strakke coupe zien die een moeiteloze kijk geeft op moderne klassiekers. Met kleur ter ondersteuning in een subtiele, gelaagde techniek die donker en licht laat samensmelten. 

Color Melt Salon Service

De Color Melt Salon Service maakt gebruik van een klassieke dubbele applicatie techniek waarbij permanente kleur op de haaraanzet en demi-permanente kleuring op de midden- en puntlengte wordt aangebracht. Dit geeft jou de mogelijkheid om je haarkleur tussentijds op te frissen met bijpassende tinten voor een uniform resultaat van wortel tot punt óf om een meer dimensionale look te creëren door verschillende tinten te kiezen. 

Welke look rock jij binnenkort?

Stel ons al je haarvragen! Je krijgt persoonlijk antwoord!

Heb jij een prangende vraag over je haarstijl, kniptechnieken, kleuringen, of je haarconditie? Stel ze aan onze haarexpert Lieke Stout, via dit contactformulier. We zorgen dat je persoonlijk antwoord krijgt.

Lees ook