M.A.C. Cosmetics, Huda Beauty, Charlotte Tilbury, NYX Cosmetics

06:19 - 03:47
luistertijd 06:19 - leestijd 03:47

Ook in de eerste maand van het nieuwe jaar hebben de beautymerken niet stilgezeten. Er zijn weer een aantal mooie productlanceringen geweest die we vandaag met je zullen delen. Tijd voor wat nieuwe make-up!

M.A.C. Cosmetics – Lovestruck Luck

It’s all about love dit jaar bij M.A.C. Cosmetics! De M·A·C Lovestruck Luck Valentijnsdag collectie is geïnspireerd op de Chinese nieuwjaarsdraak. Elk product heeft een limited-edition verpakking die drakenschubben combineert met de vorm van een hart.

Probeer het nieuwe Lovestruck Luck oogschaduwpalet met een reeks van zes warme tinten; van matte terracotta en sparkling champagne tot glittery pink! Maak je oogmake-up af met opvallende zwarte wimpers, de viral M·A·C Stack Mascara is nu verkrijgbaar in deze unieke limited edition verpakking. 

Voeg kleur toe aan je lippen met Lustreglass Sheer-Shine Lipstick in drie nieuwe tinten: Powerfully Potent, Sweeter Cinnamon en Luck Has It. Nauwkeurig aangebracht met de stick of vervaagd met een vingertop voor een dromerige look. De dekking kan variëren van zacht tot krachtig.

Natuurlijk mogen we de blush en highlighter niet vergeten! De Powder Blushes in Power To You of Full Of Wonder geven een warme bordeauxrode of champagne perzikkleur aan je wangen. Met de nieuwe Molten Metal Highlighter in Many Moons Aglow creëer je een opvallende, spiegelachtige glans. Je kunt deze vloeibare highlighter ook mengen met je foundation of crèmes voor een subtiele all-over glans. 

Vergeet je gezichtsmake-up niet te setten met de Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder. Een transparante poeder die matteert en poriën vervaagt.

Ben je na een lange dag klaar om je make-up te verwijderen? Gebruik dan de Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil voor een krachtige, maar zachte reiniging. Deze olie glijdt moeiteloos over de huid zonder een vettig laagje achter te laten of de huid trekkerig of droog aan te laten voelen. 

Huda Beauty – Easy Bake Peach Pie

Sinds de lancering van de Huda Beauty Easy Bake poeders in 2018, is de roze kleur ‘Cherry Blossom’ niet meer weg te denken uit de make-up stash van menig beautyliefhebber. De kleur, en het product zelf, is helemaal viraal gegaan op TikTok vanwege zijn kleurcorrigerende kracht en egaliserende dekking. 

Een top product voor iedereen met een roze ondertoon én nu eindelijk ook voor mensen met een gele/peachy ondertoon. Het merk lanceert de losse poeder nu ook in de kleur ‘Peach Pie’.

Deze zachte perzikkleur helpt bij het fixeren en ophelderen van de teint. Je brengt de poeder na je concealer en foundation aan over het hele gezicht voor een gefilterde afwerking.

Ben je meer van de vaste poeders? Dan is deze kleur ook beschikbaar in de Easy Bake and Snatch formule. Dezelfde mooie finish, maar dan in vaste vorm. 

Hoe weet je of je team Pink of team Peach bent? Jouw huidskleur verandert met de seizoenen, maar jouw ondertoon verandert nooit. Je bent neutraal, koel of warm getint. Koele tinten hebben tinten blauw, paars en roze, wat betekent dat je team Pink (Cherry Blossom) bent. Terwijl warm betekent dat jouw teint gouden tinten heeft van geel en perzik, dus ben je team Peach (Peach Pie). 

Charlotte Tilbury – Hollywood Beauty Icon Lipsticks

Ontdek de nieuwe contour-definiërende lipsticks van Charlotte Tilbury! 5 zachte satijnglans K.I.S.S.I.N.G pinks + 5 matte rode Icon lipsticks. Combineer de Hollywood Beauty Icon Lipstick met de Lip Cheats lippotloden om de look van je lippen optisch te vergroten. Deze formule blijft minstens 6 uur zitten, zonder te vlekken! 

De lipsticks zijn geformuleerd met het Hollywood 3D-effect; glanzende pigmenten die de lippen flatterend vormgeven en de ultieme lipvorm creëren.

Hollywood Pinks

5 nieuwe, mooie, zachte satijnglans roze lipsticks in de bekende, hydraterende K.I.S.S.I.N.G-formule.

Hollywood Reds

5 nieuwe, matte rode lipsticks in de hydraterende Matte Revolution-formule. 

Hollywood Beauty Icon Lip Cheats 

5 nieuwe, flatterende roze en rode tinten in de bekendste Lip Cheat lippotlood formule.

NYX – Pro Fix Stick

NYX Professional Makeup introduceert de nieuwe Pro Fix Stick. Een snelle fix in een stick! Met deze kleurcorrigerende sticks zeg je gemakkelijk vaarwel tegen donkere kringen, oneffenheden en verkleuren. Het is je nieuwe go-to voor een egale finish! 

De stick komt in 18 verhelderende tinten, waardoor je hem ook gewoon als concealer kunt gebruiken in jouw eigen kleur. Heb je op bepaalde delen van het gezicht extra hulp nodig? Voeg dan een van de 6 kleurcorrigerende tinten toe.

De veganistische en dierproefvrije formule blijft tot 12 uur lang mooi op de huid liggen. De formule is verrijkt met hyaluronzuur en glijdt soepel over de huid. Met een opbouwbare medium dekking en een natuurlijke finish. 

Lees ook