Meekleurend en ultra verzorgend

02:16 - 01:21
luistertijd 02:16 - leestijd 01:21

Soms is het de moeite waard om gewoon aan twee ogenschijnlijke simpele lipmake-upjes de aandacht te geven. Of beter gezegd: ze zijn helemaal niet zo simpel, ze zijn super mooi in hun krachtige eenvoud! Qua verpakking en qua techniek.

Delilah Lip Saviour

Eerst maar eens de gloednieuwe vegan lipgloss van het Britse make-up merk Delilah (waar ik al vele jaren fan van ben). Delilah heeft een Lip Saviour uitgebracht in een nieuwe compacte collectie die uberhaupt de glans terugbrengt in het gezicht.

Het is een voedende, niet plakkerige lipolie die je met een beeldschone rose gouden applicator op je lippen aanbrengt. Het geeft een transparante tint en glans aan je lippen. Ook als je lippen donkerder van kleur zijn, krijg je een perfecte transparante glans die moeiteloos versmelt met je liptint.

Ik vind het er prachtig uitzien: van tube tot applicator. De gloss blijft heerlijk aanwezig op je lippen zonder plak, en het is prima verzorgend. Er zit ondermeer arganolie, castorolie, kariteboter en jojoba-olie in.

Collistar nOt Gel Transformista – Game Changer

Jaaaaa, te leuk! Collistar heeft een nieuwe vegan lijn uitgebracht voor de generatie Z die graag alles vegan wil. In deze lijn trof ik de leukste lipgloss aller tijden aan! Een transparante gel in een potje met dekseltje, die bij het aanbrengen verkleurt als gevolg van een chemische reactie met de pH-waarde van je lippen!

Bij mij resulteert dat in een prachtige zuurstokroze tint met superveel glans. Shiny! Prachtige bijkomstigheid is dat de kleur ook ontzettend lang houd op je lippen, echt uren lang! Het lijkt er wel in te trekken.

Een nadeeltje: het plakt, maar dat mag voor mij de pret echt niet drukken. Ik word vrolijk van de techniek, van de kleur, van de glans, de houdbaarheid. De gekkigheid. Ach ja, en vegan. Nee, sterker nog: het is volledig clean beauty! Mijn check-app vindt geen enkele discutabele stof!

Leuk is ook dat het geen roze kleur afgeeft aan je kopje of glas, die kleur trekt dus echt in je liphuid.

Lees ook