Biotherm, Charlotte Tilbury, Bondi Sands, Louis Widmer, Mádara

05:46 - 03:27
luistertijd 05:46 - leestijd 03:27

Hydraterende crèmes, skin boosters, retinol crèmes… we hebben zoveel leuke persnieuwtjes in onze mailbox ontvangen! Vandaag delen we de nieuwste lanceringen op skincare gebied met je. Ben jij toe aan een nieuwe routine? Laat je inspireren!

Biotherm – Blue Pro-Retinol Eye Cream

Onze ogen vertellen het verhaal van ons leven, ze zijn een spiegel van de ziel en brengen over wie wij zijn, welke emoties we voelen. Toch kunnen onze ogen ook een vermoeide uitstraling krijgen. En hoe meer we glimlachen, des te meer expressielijntjes verschijnen die ook aan een vermoeide en een oudere uitstraling bijdragen.

Pro-retinol en Life Plankton

Retinol is de bewezen ‘holy grail’ om expressielijnen te bestrijden, maar retinol kan ook irriterend zijn, in het bijzonder voor de tere huid van de oogzone.

Biotherm biedt dé oplossing met hun nieuwe Blue Pro-Retinol oogcrème. De formule bevat Life Plankton, het unieke regenererende ingrediënt van Biotherm, gecombineerd met Pro-Retinol. Dit is een speciale vorm van retinol, specifiek aangepast voor de delicate oogcontouren.

De crème is mild maar krachtig en de formule sluit aan bij de Blue Commitments van Biotherm, hij is veganistisch, 99% biologisch afbreekbaar en voor 95% van natuurlijke oorsprong.

Naast pro-retinol en life-plankton bevat deze oogcrème cafeïne, een stof die voorkomt in allerlei plantsoorten, zoals koffiebonen en theebladeren. Het wordt vaak verwerkt in oogverzorging om zowel de (vocht)afvoer als ophopingen te verbeteren en de aanwezigheid van wallen en donkere kringen te verminderen.

Bij het formuleren van Blue Pro-Retinol Eye Cream stond Biotherm voor een uitdaging: de ingrediënten moesten effectief door de huid opgenomen worden, maar de crème moest ook aangenaam zijn in gebruik en makkelijk toe te passen zijn in combinatie met make-uproutines.

Versmeltende textuur

Dat is gelukt dankzij een ultra-weelderige, melt-in-balsem-technologie. De versmeltende balsemtextuur heeft een subtiele geur en trekt snel in, waardoor deze oogverzorging ook niet stevig ingemasseerd hoeft te worden, aangezien dit de huid en gevoelige ogen kan irriteren.

SHOP HIER ONLINE met korting

Charlotte Tilbury – Magic Water Cream

Geïnspireerd door Charlotte’s best verkopende Magic Cream moisturizer, heeft het merk samen met ’s werelds toonaangevende huidverzorging experts de Charlotte Tilbury Magic Water Cream ontwikkeld. Deze Magic Water Cream is een veerkrachtige gel en vrij van parfum, waardoor de moisturizer super hydraterend is voor het directe herstel van de huid.  

Deze crème verkleint poriën, verminderd roodheid, maakt de huidtint egaler en de huidtextuur gladder en steviger. Masseer de crème in op een fris gereinigde huid als onderdeel van je ochtendroutine!

SHOP DE CREAM HIER ONLINE

Bondi Sands – Face Glaze

Bondi Sands, het Australische merk bekend om hun zelfbruinende producten, heeft vorig jaar hun skincare-lijn gelanceerd met daarin heel veel hydraterende producten. Het assortiment is nu aangevuld met twee nieuwe hydration heroes.

De Face Glaze is een hydraterende crèmemasker dat de huid laat shinen als een geglazuurde donut. En ja, in skincare wereld is dat écht een droom.

De formule is verrijkt met een mix van actieve werkstoffen en botanische ingrediënten waaronder hyaluronzuur, ceramiden en glycerine. Voor een volle en gehydrateerde huid en een dewy teint.

SHOP HIER ONLINE

Louis Widmer – Skin Appeal Skinbiom Boost

Louis Widmer lanceert een innovatief product dat even effectief als handig is om te gebruiken; Skinbiom Boost is een probiotisch voedingssupplement voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid, dat je zonder water kunt innemen.

De combinatie van de melkzuurbacterie Enterococcus Faecium SFR68® en Vitamine B3 versterkt de huidbarrière, verhoogt de hydratatie van de huid en herstelt het evenwicht van het microbioom van de huid voor een natuurlijk mooie en gezonde huid van binnenuit.

Alle voordelen op een rij

SHOP HIER ONLINE MET KORTING

Mádara – Time Miracle Botanic Retinol Serum

Mádara lanceert een plantaardig alternatief voor synthetisch retinol waarvan dermatologisch is bewezen dat het de regeneratieve krachten van retinol evenaart, zónder synthetische stoffen en negatieve bijwerkingen.

Time Miracle Botanic Retinol Serum is een natuurlijk gecertificeerd serum met een uniek plantaardig retinol-achtig complex (4%). Het serum transformeert de huid op milde wijze, ondersteunt de collageenproductie, verbetert de elasticiteit en bevordert een frisse, gelijkmatige huidtextuur en -teint.

Noordelijk berkensap zorgt voor een celverjongende boost en hyaluronzuur zorgt voor onmiddellijke hydratatie.

De formule verzacht fijne lijntjes en rimpels en vervaagt donkere vlekjes en hyperpigmentatie. Het brengt de acnegevoelige huid in balans en vermindert onzuiverheden.

Dit product is geschikt voor alle huidtypes en kan in tegenstelling tot traditioneel retinol zowel ’s ochtends als ’s avonds worden gebruikt.

SHOP HIER ONLINE

beautyjournaal shop

Lees ook