Trinny London, Clay and Glow, NARS, iS Clinical, Rituals, Glov, Annemarie Börlind

07:18 - 04:22
luistertijd 07:18 - leestijd 04:22

De afgelopen maand heeft het BeautyJournaal testpanel weer een aantal nieuwe favorieten producten verzameld die we vandaag graag met je delen. Deze favorieten hebben de monthly favorites rubriek gehaald, dus dan weet je écht dat het topproducten zijn. Doe lekker inspiratie op! 

Beautyliefhebber Dian: Trinny London Lip2Cheek Sherin

Vorige maand kwamen we Trinny London al tegen in de maandfavoriet van BeautyJournaal’s Monique en deze maand zet ik het merk zelf graag in de spotlight. Ik ken Trinny London via BeautyJournaal en ben iedere keer weer aangenaam verrast door de innovatieve producten.

Pas ontdekte ik de Lip2Cheek in de kleur ‘Sherin’, een prachtig multitasking product voor de wangen en lippen. De afgelopen tijd, en zeker met het warme weer, ben ik helemaal in-to cream producten. Blush, bronzer een glansje op de lippen, ik houd ervan. Dit product heeft een fijne zachte textuur die samensmelt met de huid tijdens het blenden. Hij heeft een medium dekking en is mooi in intensiteit op te bouwen. 

‘Sherin’ heeft een perzikachtige terracotta tint en vormt naar mijn mening de perfecte blush kleur. Hoe leuk is het dat je hem dan ook als liptint kan gebruiken? Een ideale match!

Gerti: Clay and Glow Hyaluronic Acid Toner

De Clay and Glow Hyaluronic Acid Toner is een heerlijke toner met hyaluronzuur, niacinamide, vitamin C en panthenol. Ik gebruik deze toner na de reiniging en voor mijn serum. Ik merk dat ik minder serum nodig heb en mijn serum ook makkelijker kan verdelen over de huid. 

De toner zit in een fles met een druksluiting: je drukt met een watje op de drukknop om het te bevochtigen. Ik vind dat wat omslachtig en heb de toner overgeheveld in een kleine spray flacon (ook makkelijk voor onderweg) en spray direct op mijn gezicht. Ik masseer hem licht in totdat mijn huid niet meer vochtig is maar ook nog niet helemaal droog. Vervolgens breng ik mijn serum aan. 

Hyaluronzuur hydrateert en houdt vocht vast in de huid. Niacinamide zorgt voor een goede balans in de talghuishouding. Het draagt hiermee bij aan een goede huidbarrière. Vitamine C is een uitstekend anti-oxidant. Panthenol (vitamine B5) kalmeert de huid.

Uitgever en journalist Monique: NARS Summer Unrated Eyeshadow Palette

Sinds ik van de M.A.C. make-upartists uit New York leerde dat oranje het nieuwe koper is, en ook de nieuwe kleur voor zomer 2023, ben ik om. Ze vertelden me dat elke huid iets van een oranje ondertoon heeft en dat elke huid dus ook oranje kan hebben. Bovendien is het vibrant, heerlijk vrolijk. Het haalt je huidkleur op, de kleur van je ogen. Het is jouw zonnetje in een doosje.

De mooiste tinten hiervoor trof ik aan in het zomerpalet van Nars. Vooral met de felle glittertint Love on Fire kan ik mijn geluk niet op. Vol en vurig, glanzend. Prachtig. De hele doos is echt de moeite waard.

Sabine: iS Clinical Active Peel System en Rituals Overnight Body Mask

Niet één maar twee favorieten deze maand van Sabine! 

iS Clinical Active Peel System

Deze wonderdoekjes zorgen voor een gepolijste, glanzende en gladde huid. In twee stappen heb je directe een enorm effectieve huidroutine die er niet om liegt.

Ik heb in tijden niet zo een prachtige product gezien, wat direct zoveel effect sorteert. Met recht zijn dit wonderdoekjes.

Rituals Overnight Body Mask – Ritual of Karma

Ik kreeg bij RItuals een tester van dit prachtige body masker. Het is een leave-in overnight masker, die je huid prachtig herstelt, vocht inbrengt en voedt. Squalaan, Aloe Vera en algen zorgen hiervoor.

Het lichaamsmasker heeft een gelachtige structuur en een frisse geur. Het trekt zo in en mijn huid voelt direct fan-tas-tisch aan. Mijn huid is de afgelopen tijd erg droog en ik ben zo blij dat ik dit masker heb gekregen. Het is een winnaar en per direct onderdeel van mijn vaste routine geworden.

Schoonheidsspecialiste Anneloes: Glov Hair Brush BioBased

Deze borstel van Glov (ze zijn er ook van andere merken) is zo ontzettend fijn. Hij buigt met je hoofd mee en is daardoor super zacht voor je haar en je hoofdhuid. Ook ligt hij fijn in de hand. 

Af en toe ben ik mijn borstel kwijt, dan heeft mijn man hem gebruikt. Zelfs mijn man vind hem fijn en dat wil wat zeggen! De borstel is biologisch afbreekbaar, dus ook nog eens goed voor het milieu.

Make-up artist Lydia: Annemarie Börlind Orange Blossum Energiser

Er verschijnen steeds meer nieuwe natuurcosmetica merken op de markt. Ik heb toch echt een zwak voor de voorlopers met jarenlange ervaring, die ook de vooruitgang van de wetenschap gebruiken voor richtinggevend onderzoek op het gebied van de natuurcosmetica en de biologie van de huid. Naar nieuwe, moderne actieve complexen.

Annemarie Börlind is zo’n merk. Opgericht in 1959. Toen één van de vooroplopers in innovatieve en effectieve natuurcosmetica. Een onderneming gekenmerkt door een wetenschappelijke pioniersgeest, sociale betrokkenheid en respect voor mens en natuur. Plantextracten uit biologische teelt en natuurzuiver bronwater uit eigen bron als de ideale basis voor de verzorgingsproducten. 

Orange Blossom Energizer

Hoogwaardige oliën uit jojoba en macadamianoot geven de huid nieuwe veerkracht. Water uit de eigen natuurzuivere bron en inhoudsstoffen uit sinaasappel en oranjebloesem helpen de huid te beschermen tegen voortijdige huidveroudering door milieu-invloeden. Het is een 2-fasen-verzorging voor vitaliteit en veerkracht. 

Het flesje ziet er bijzonder uit. De inhoud bestaat uit twee lagen, een oranje en een dieprode, die zich na schudden mengen tot een prachtige oranje/rode kleur als van een bloedsinaasappel. Wees voorzichtig met het pompje, er schiet met gemak een flinke druppel uit. Ik doe dit in mijn handpalm en verdeel het daarna over mijn gezicht. Het is een fijne, waterige en lich olieachtige substantie. De subtiele citrus geur is heerlijk. Hij trekt heel snel in de huid en geeft een lichte natuurlijke glow. Mijn huid slurpt het op. Als ik de hele dag thuis ben en geen make-up draag, gebruik ik het gerust een tweede of derde keer. Het advies is echter om het ‘s ochtends en ‘s avonds op de gereinigde huid aan te brengen en daarna je dag- of nachtcrème te gebruiken. 

Lees ook