Lancôme, No7, Collistar, Nivea, Clarins

07:38 - 04:35
luistertijd 07:38 - leestijd 04:35

In dit ‘Nieuw in de winkels’ artikel hebben we wel hele bijzondere huidverzorgingsproducten voor je klaarstaan. We bespreken onder andere een lijn die speciaal gemaakt is voor mensen in de menopauze, maar hebben ook een instant rimpelopvuller voor je klaarstaan én een iconisch serum die nu in een lichtgewicht variant gelanceerd is. Lees je mee?

Lancôme – Rénergie HPN 300-Peptide

Dertig jaar na de originele lancering van Rénergie’s iconische Double Performance in 1992, kondigt Lancôme nu wederom een nieuwe grote doorbraak aan die eveneens voortkomt uit de kennis van de regeneratieve wetenschap: Rénergie HPN 300-Peptide Cream.

In navolging van de lancering van het Rénergie HCF Triple-serum bevat deze innovatie, waarvoor patent is aangevraagd, een concentratie van krachtige actieve ingrediënten (voorheen onmogelijk geacht om met elkaar te verenigen) in een sensoriële textuur, die samen de huid ondersteunen om sneller te regenereren dan ze veroudert.

Ingrediënten

Peptiden, die al tientallen jaren de basis zijn voor alle Rénergie-formuleringen, worden dit jaar in een nieuw licht gesteld: dankzij Lancôme’s onderzoek hebben zij een volledigere reeks ontdekt, evenals hun vermogen, van specifieke peptiden in plantenextracten. 

300 peptiden (!) worden in deze crème gecombineerd met hyaluronzuur en niacinamide. Het hydrateert en kalmeert de huid intens. Daarnaast corrigeert het rimpels en vermindert het pigmentvlekjes. Ook heeft het een liftend effect op het gezicht en de hals. De crème is op huidjes van 40 tot 60 jarige vrouwen getest en uit labonderzoek bleek dat het regeneratievermogen van de huid toenam naar een niveau van vergelijkbaar 20-jarige vrouwen.

No7 – Menopause huidverzorgingslijn

Speciaal voor de huid die in de overgang is heeft het drogisterijmerk No7 de Menopause skincare lijn uitgebracht. 

De lijn is geformuleerd om de zichtbare tekenen van verminderd oestrogeen en collageen aan te pakken. Voor een stralender en steviger uitziende huid in slechts één week. Aan de hand van een consumentenstudie met de complete lijn zagen 8 van de 10 vrouwen betere resultaten vergeleken met hun gebruikelijke huidverzorgingsproducten.

De lijn is dermatologisch goedgekeurd voor de huid in de menopauze en is vakkundig ontworpen om de zichtbare tekenen van verminderd oestrogeen en collageen aan te pakken. De producten in deze lijn zijn geschikt voor de gevoelige huid. 

De volgende skincare producten zijn beschikbaar:

Collistar – Rigenera Anti-Wrinkle Night Cream en Lip Treatment

Bij de wetenschap van bioregeneratie worden de cellen gestimuleerd en geactiveerd zodat ze collageenvezels kunnen produceren. Hiermee wordt de stevigheid, elasticiteit en hydratatie van de opperhuid herstelt. Op deze manier gaat bioregeneratie het natuurlijke huidverouderingsproces tegen en vermindert het rimpels en tekenen van veroudering.

Collistar heeft zich laten inspireren door deze wetenschap en heeft een nieuwe productlijn samengesteld met specifieke, actieve bestanddelen die de sterk regenererende werking van bioregeneratie ‘nabootsen’: Rigenera. Aan deze bestaande lijn zijn nu twee nieuwe lanceringen toegevoegd. De Anti-Wrinkle Night Cream en de Anti-Wrinkle Lip Treatment.

Ieder product binnen de Rigenera lijn wordt verrijkt met waardevolle, Italiaanse meristeemcellen. Deze meristeemcellen zijn in staat om oude, ‘slapende’ cellen te stimuleren zodat deze weer nieuwe, jonge cellen kunnen produceren. Zo wordt de huid geregenereerd en krijgt het haar vitaliteit en jeugdigheid terug.

Nivea  Q10 Instant Rimpelopvuller

Een serum dat direct zichtbaar fijne lijntjes en rimpels vermindert en ook de tekenen van huidveroudering tegengaat? NIVEA lanceert het! Met het innovatieve Q10 Instant Rimpelopvuller serum introduceert het merk een product met direct anti-rimpeleffect binnen 5 minuten (volgens het consumentenonderzoek), als aanvulling op de Q10 Anti-rimpel range. 

De snel absorberende en zeer effectieve formule met het geavanceerde 5% Actief Complex bevat pure Q10 gecombineerd met BIOXIFILL® peptiden en actieve anti-age ingrediënten die diep in de opperhuid doordringen en zelfs diepe rimpels bestrijdt.  

Effectief 5% ACTIEF COMPLEX

De formule combineert dus pure Q10 met BIOXIFILL® peptiden, bestaande uit voor de huid essentiële aminozuren. De effectieve, huidvriendelijke anti-age werkstoffen dringen 10 lagen diep in de opperhuid door en stimuleren de collageenproductie. 

De huidverzorgende textuur, verrijkt met pigmenten, creëert een hydraterende laag en vult de huid onmiddellijk op. Met zichtbare vermindering van rimpels als resultaat. De formule met het krachtige 5% ACTIEF COMPLEX laat daarnaast langetermijnresultaten zien, zoals een voelbaar zachter, steviger huidgevoel, een vermindering van lijntjes en rimpels op het voorhoofd en rond de lippen. Ook ontstaat een zichtbare vermindering van rimpels rond het oog en de neus-lippenplooi. 

Clarins – Double Serum Light Texture

Sinds de creatie in 1985 is Clarins’ iconische Double Serum de belichaming van het wetenschappelijke lef van Clarins Research: twee serums in één om alle zichtbare tekenen van huidveroudering aan te pakken. Het is dan ook niet voor niets dat dit product meer dan 434 beauty awards heeft gewonnen. Het product is er nu ook in een Light Texture variant.

Deze nieuwe textuur die razendsnel intrekt laat geen vettig laagje achter op de huid en is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes. Double Serum Light Texture is in het bijzonder geschikt voor warmere, vochtige klimaten, voor de gemengde tot vette huid… en voor mannen!

Ontdek nu alle voordelen en de kracht van het Double Serum, met dezelfde wetenschappelijke innovatie van een dubbele formule, samengesteld uit dezelfde 21 plantenextracten met een bewezen anti-aging effect, in dezelfde innovatieve verpakking, maar nu dus voor een lichter gevoel in gebruik en op de huid.

beautyjournaal shop

Lees ook