Beluister de spraakmakende podcast!

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

De Vlaamse massage goeroe Inge Deceuninck vertaalde haar expertise uit de fysiotherapie en begeleiding van topsporters tien jaar geleden naar de wereld van beauty. Ze ervaarde dat ze in de wereld van schoonheidbeleving nog veel meer kon betekenen, en zich kon verdiepen met haar technieken. Inge traint schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten in het behandelen van huidveroudering, maar ook de kwetsbare huid. En dat gaat verder dan de standaard bindweefsel massage.

Scroll naar beneden om de podcast te beluisteren.

Inge’s vernieuwende visie en technieken

In deze podcast verklapt ze haar geheimen hoe het mogelijk kan zijn dat haar technieken op zich al een gezichtsbehandeling zijn. Hoe ze met haar technieken niet alleen je huid en spierweefsel, maar ook je ziel behandelt. Beauty is meer dan de buitenkant, ook op energetisch niveau wil je je beauty versterken. Ze gaat verder dan de old skool bindweefselmassages. Ze traint de huid, maar niet door pijn lijden!

Hoe masseer je kwetsbare huiden?

Ook vertelt ze prachtig over hoe ze kwetsbare huiden die gebukt gaan onder huidziekte toch weer een immuunversterking kan geven. Ze heeft technieken voor de behandeling van het gezicht met fillers.

Ach zoveel meer! Luister! En volg een training bij Inge, als skinexpert. Je gaat er veel profijt van hebben!

Luister op:

Speel deze podcast af op:

Lees ook