Wat een heerlijke milde 'instap' peeling. Biodroga heeft voor elke conditie clean beauty peelings.

02:23 - 01:25
luistertijd 02:23 - leestijd 01:25

Afgelopen maand hebben we op de redactie voor het eerst kennis kunnen maken met de volledig gerestylde en geherformuleerde producten van het mooie Duitse merk Biodroga. Clean is het credo! In deze video met trainster Stephanie Kramer en make-up artist Lydia le Loux laten we je kennismaken met een prachtige milde peeling. Met glycolzuur, lactobionzuur en amandelzuur. Topsamenstelling!

Bekijk hier de leuke video van de behandeling en natuurlijk het eindresultaat:

Ontzettend leuk was op deze behandeldag dat onze beroemde make-up artist Lydia nog nooit een professionele peeling had gehad! Ze vond het aanvankelijk heel eng. Zou ze downtime krijgen, kon ze wel naar het zonnige Portugal in de week erna?

Biodroga heeft peelings in verschillende sterkten en samenstelling

Stephanie legde uit dat Biodroga mooie peelings heeft die je bij de schoonheidsspecialiste kan ondergaan. Ze zijn er in verschillende sterkten. Voor Lydia is de mildste variant gekozen. Dit betekent zeker niet dat het nauwelijks effect geeft!

In Lydia’s peeling zit 20% glycolzuur met een pH van 3.0, 20% lactobionzuur met een pH van 3.0 en 20% amandelzuur met een pH van 2.5.

Gevoelige huid, pigmentvlekjes en vaak in de zon

Omdat Lydia’s huid wat gevoeliger is maar ook pigmentvlekjes heeft is deze combinatie juist zo mooi. Lydia’s huid ziet er na afloop opvallend glad uit. Met een prachtige glow, en een super geëgaliseerde teint. Bekijk de video maar, Lydia is er zelfs stil van;-)

Er zijn ook peelings te maken met sterktes van 2% tot 5% afhankelijk van de gekozen stoffen. Er kan ook gewerkt worden met salicylzuur, fytinezuur en glycolzuren in andere concentraties.

Lekker thuis doorgaan met de skinroutine

Voor het afremmen van de pigmentvlekjes krijgt Lydia een mooi pakket producten mee naar huis – waarover we binnenkort de review publiceren:

Super fijn om te weten is dat alle producten ook vegan zijn en parfumvrij. Wat ons betreft is Biodroga nu al de winnaar van 2023 als het om schone, veilige en werkzame skincare gaat!

Lees ook