De basis blijft wel zitten, maar de lippen kleurt ze regelmatig bij met…..

02:11 - 01:18
luistertijd 02:11 - leestijd 01:18

Hoe leuk is het om aan vrouwen te vragen wat er in hun make-uptasje zit. Het is persoonlijk en intiem. Soms verwacht je een enorme hoeveelheid, en soms sta je versteld over the minimal approach 🙂 Vandaag kijken we in de make-uptas van Gerti, onze tester uit het BeautyJournaal team.

Vooral lipproducten….

Mijn dagelijkse make up is minimaal: wenkbrauwen, mascara, blush en lippenstift. Omdat ik overdag alleen mijn lippen nog wel eens bijwerk, vind je in mijn make up tasje uitsluitend lipproducten.

Meestal stift ik mijn lippen in de trein onderweg naar mijn werk, omdat ik er thuis niet aan toegekomen ben.

Toch vind je in mijn make up tasje 5 producten:

Voor wie nieuwsgierig is, vermeld ik toch ook even wat mijn basisproducten zijn: Clinique Lash Power mascara, wenkbrauwpotlood The Browgal Soft touch powder pencil in mocha, wenkbrauwgel Benefit 24hour brow setter, en als blush Estee Lauder Pure Color Sculpting Blush in Peach Passion.

Lees ook:

Lees ook