XLASH, Rimmel London, SHAB, Bourjois

04:26 - 02:39
luistertijd 04:26 - leestijd 02:39

Is jouw goede voornemen dit jaar om meer nieuwe producten en merken te ontdekken? Die van ons wel! In dit artikel delen we dan ook de nieuwste make-up producten met je. Doe lekker inspiratie op!

XLASH – Magic Definition Mascara

Lift, verleng en scheid je wimpers met een mascara die van alle markten thuis is. Say hello to the Magic Definition verlengende mascara van XLASH. De mascara heeft een veegvaste formule die verrijkt is met Arginine om de wimpers te voeden en tegelijkertijd te verlengen.

De werking

Maar hoe werkt deze mascara nu precies? Let op! Het kegelvormige borsteltje definieert en zorgt voor mooie, volgroeide wimpers. Je wimpers worden volledig bedekt over de gehele lengte; dit zorgt voor een prachtig, verlengend effect. 

Voordelen op een rijtje

Rimmel London – Lasting Provocalips 16HR Lip Colour

Rimmel London introduceert de nieuwe en verbeterde Lasting Provocalips 16HR Lip Colour, een dubbelzijdige lipstick voor een gesealde high-impact kleur die lang blijft zitten en de lippen hydrateert. 

Kus iedereen 16 uur lang onbezorgd hallo met een levendige kleur en een prachtige glossy glans die niet afgeeft. De lipkleur is kiss-proof, party-proof en life-proof, wordt niet hard of droog en schilfert niet. De lipstick heeft twee functies: voor een nauwkeurige applicatie vind je aan het ene uiteinde de vloeibare kleur die lang blijft zitten en aan het andere uiteinde de heldere, hydraterende balm die je als top coat over de kleur aanbrengt. 

Het resultaat is een rijke lipkleur die toch zacht en comfortabel aanvoelt op de lippen. De hydra-balm top coat is verrijkt met zonnebloemolie voor een heerlijk verzorgend gevoel. Met een kleurenpalet van 8 tinten is er voor iedereen wel een mooie tint te vinden. Ga je voor neutraal, beige, roze, kastanjebruin of vurig rood?

SHAB – Browholic Brow Pen

SHAB bestond in december 2 jaar en om dit te vieren lanceerde het make-upmerk met trots hun nieuwe wenkbrauwpen: Browaholic Brow Pen. Met deze fijne, hooggepigmenteerde en zachte pen geniet iedere Browaholic van de mooiste wenkbrauwen. Of je nu van strakke wenkbrauwen houdt of gaat voor een natuurlijke look, met deze fijne brow pen kun je alle kanten op. Met het ultradunne pennetje teken je de meest fijne lijntjes. 

Elke zoveel jaar verandert de mode voor de vorm van de wenkbrauwen, maar ze blijven een belangrijk punt van het gezicht. Denk aan Sophia Loren, Jlo of Doutzen Kroes, de één draagt zware make-up de ander niet, maar bij alle drie zijn hun brows altijd on fleek.

Pro tip van eigenaresse Shabnam: Voor het meest natuurlijke effect gebruik je twee kleuren. Een lichtere en een tintje donkerder voor een mooi en natuurlijk ombre effect. Heb je buiten de ‘lijntjes’ getekend? Geen paniek! Met het bijbehorende borsteltje blend je het tot een natuurlijke vorm!

De SHAB browaholic brow pen verschijnt in 7 verschillende kleuren. Om je wenkbrauwen in de mooiste vorm te vullen of stylen. Van licht naar donker:

Bourjois – Healthy Mix Clean Foundation

Bourjois breidt haar clean beauty boutique uit met de herlancering van de Healthy Mix Clean Foundation-lijn. Geformuleerd met 85% aan natuurlijke ingrediënten zijn de Healthy Mix Clean Foundations huidvriendelijk en leveren ze tegelijkertijd, zonder compromissen, resultaten die zorgen voor een natuurlijke, stralende look met een medium tot volledige dekking. 

Elk product is door Bourjois als clean gedefinieerd met formules die goed zijn voor de huid en waarbij alleen door Coty goedgekeurde ingrediënten en ingrediënten van natuurlijke oorsprong worden gebruikt. De clean formules zijn vegan, vrij van dierlijke ingrediënten en dierlijke bijproducten. Ten slotte bestaan de verpakkingen van de producten uit gerecyclede materialen.  

De Healthy Mix Clean Foundation zorgt voor een natuurlijk stralende teint. Het verheldert en egaliseert de huidskleur direct met een gezonde mix van vitamine C, E en B5.

beautyjournaal shop

Lees ook