Kijk ook wat het effect is bij Monique op grijs haar, echt mooi!

02:32 - 01:31
luistertijd 02:32 - leestijd 01:31

De collectie van Wella’s Color Fresh Masks wordt uitgebreid met twee nieuwe varianten: de speelse nuance “Peach Blush” en de natuurlijke nuance “Cool Espresso”. Hiermee is Color Fresh Mask voortaan beschikbaar in 13 verschillende nuances, van verfijnde natuurtinten tot gedurfde, levendige kleuren. Bekijk ook hoe de kleur Caramel Glaze op het grijs genuanceerde haar van Monique uitvalt.

Shop de producten hier online

Tussen de kappersbeurten in

De iconische semi-permanente kleurmaskers van Wella Professionals bieden een professioneel uitziende kleur en ongekende glans, binnen 10 minuten. Gewoon thuis, tussen de kappersbeurten in. De zorgvuldig geselecteerde pigmenten frissen jouw kleur zichtbaar op, met een prachtige kleurgetrouwe vervaging. Het masker is bovendien verrijkt met plantaardige oliën voor zacht en gezond haar en minder haarbreuk.

Zit jouw kapper al volgeboekt voor de feestdagen? Ga met deze producten dan voor een subtiele opfrisbeurt van jouw natuurlijke kleur of experimenteer eens met een opvallende tint!

Shop de producten hier online

Hoe staat het op grijs haar? Monique testte het…

Leuk om te zien is ook hoe deze kleuring uitpakt op het grijze haar van Monique. Ze kleurt haar haren al jaren niet meer met permanente kleuringen. Ze gebruikt alleen nog uitspoelbare kleuringen. Deze colormasks zijn ideaal. Ze geven haar grijze haar net een zweem van kleur en een mooi schakering van nuances in het haar. Kijk maar. Hier heeft ze Caramel Glaze van Wella gebruikt.

Dit is het effect dat Monique bereikt met Caramel Glaze is haar licht tot middengrijze kleurige haar. Mooi he;-)

Hoe werkt het?

  1. Was eerst je haar met shampoo en maak het handdoekdroog.
  2. Draag beschermende handschoenen om vlekken op je handen en nagels te voorkomen
  3. Verdeel je haar in secties en breng het masker royaal aan van de top tot de punten.
  4. Laat het masker 10 minuten inwerken.
  5. Spoel het masker uit en style je haar zoals gewoonlijk. Je hoeft geen conditioner meer te gebruiken!

Nu kun jij de feestdagen met een nieuwe look trotseren. Een super gemakkelijke en snelle oplossing dus.

Lees ook