Houd je haar tijdens de wintermaanden in perfecte conditie met deze fijne producten!

04:58 - 02:59
luistertijd 04:58 - leestijd 02:59

De winter is in aantocht en dat betekent dat het hoog tijd is voor de seizoensgebonden makeover van onze haarverzorgingsroutine! Hieronder vind je enkele (product)tips om het haar in perfecte conditie te houden, ondanks het gure weer in de koudste maanden van het jaar…

Hairology – Vida Glow

Als onderdeel van de dagelijkse routine zorgt Hairology™ voor langer, dikker haar door haarverdunning tegen te gaan en de haargroei te ondersteunen. Hairology™ wordt gevoed door de heroactieve stof AnaGain™ en een robuuste mix van gerichte micronutriënten die het beste zijn voor haargroei en -dikte.

Hairology™ ondersteunt en onderhoudt gezonde haarfollikels om de lokken van binnenuit te revitaliseren en te versterken. Precies wat we nodig hebben deze winter!

Shop hier online

 

Goldwell Kerasilk – Reconstruct Beautifying Hair Perfume

Haarparfum dat je haar herstelt en de geur van net gewassen haar geeft terwijl het onaangename geuren laat verdwijnen!

Als je droog en beschadigd haar weer gezond wil maken zijn de Goldwell Kerasilk Reconstruct Beautifying Hair Perfume en aanvullende Reconstruct producten de perfecte keuze.

Shop hier online

 

Dr. Hauschka – Hair Oil

Dr. Hauschka Haarolie in een handige dispenser is zeer zuinig in gebruik en veelzijdig. Het bevat hoogwaardige plantaardige oliën en heilzame plantenextracten. De haarolie geurt voornamelijk naar etherische rozemarijnolie. Het product bevat geen siliconen en is bijzonder geschikt voor dof, droog, broos, gekleurd of gepermanent haar.

Shop hier online

 

We Are Paradoxx – Moisture Hangover Hair Elixir

Hydrateer vermoeid, hungover haar met dit voor 97% natuurlijke, life saving haar elixer!

Herstelt beschadigd haar. Geeft glans aan dof haar en maakt pluizig haar glad. Werkt als een leave-in treatment of als finishing oil. Ierse whiskey zorgt voor extra kracht, glans en veerkracht. Dit heb je nodig! Onze Corine heeft het getest, lees hier haar bevindingen!

Shop hier online

 

KMS – Tame Frizz Smoothing Reconstructor 

Heb jij beschadigd, pluizig haar en zoek je een manier om het te herstellen en glad te strijken? Dan is de KMS Tame Frizz Smoothing Reconstructor precies wat je zoekt!

Met dit haarmasker creëer je glad, glanzend en gezond haar vanaf de aanzet tot in de punten. En dat al na 1 keer gebruiken!

Shop hier online

 

Varis – Paddle Brush

De Varis Paddle Brush is een brede, platte borstel voor het gladmaken en stylen van nat of droog haar. Door het platte design ligt de borstel fijn in de hand en wordt stylen nog makkelijker.

De unieke Varis Hydroponic Crystals zitten verwekt in de pinnen van de borstel waardoor statisch en pluizig haar verleden tijd is.

Shop hier online

 

Philip B – Peppermint Avocado Scalp Scrub 

De Peppermint Avocado Scalp Scrub polijst zacht om vuil, olie, product en milieu-opbouw te verwijderen om het veerkrachtige, volle haar te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd.

Zorgvuldig samengestelde ingrediënten, waaronder zeezout, avocado-, pepermunt- en eucalyptusolie scrubben en maken je hoofdhuid wakker, terwijl een mix van toverhazelaarwater, Arnica-bloemextract en aloëbladersap je hoofdhuid verfrist en reinigt.

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook