Wat kan ik zeggen: alles wat Laura Mercier ontwikkelt, is geweldig.....

03:29 - 02:05
luistertijd 03:29 - leestijd 02:05

Ik ben dol op dewy lipmake-up. Dauwfris, lekker zacht en licht transparant. Ik vind het makkelijk, omdat het minder zichtbaar afgeeft, je look naturel houdt, en je lippen zacht. Bovendien vind ik Laura Mercier een prachtig merk. Ik heb ook ooit de eer gehad haar te mogen interviewen, samen met make-up artist Dominique Samuel. De video van dat interview zet ik onderaan dit artikel;-)F

Maar nu de lippencils! Ze komen in maar liefst 20 tinten en ik heb er zes getest, waarvan je ook een kan zien op de foto – de kleur Camille. Verder heb ik creatieve shots voor je gemaakt van de tinten die ik kon uitproberen.

Shop hier online

 

Laura Mercier belooft dat de lipstick niet alleen fluweelzacht aanvoelt maar ook 12 uur lang mooi op de lippen blijft. De hydratatie blijft ook navenant lang voelbaar op de liphuid.

Ze belooft een eenvoudige applicatie. De lipstick is uitdraaibaar als een potlood. Er wordt geen gebruik gemaakt van geurstoffen, minerale stoffen. De substantie bestaat uit 50% kleur en 50% verzorging, waaronder met frambozenpitolie en mangoboter.

Gebruiksters geven aan dat hun lippen gladder en zachter aanvoelen na het gebruik van de lippencil. Door de transparantie krijg je een beetje een soft focus effect. Alsof je een gekleurde lipbalm op hebt.

Rechtsboven Agnes en linksonder Ophelie

Shop hier online

 

Wat kan er ik ervan zeggen? Ik vind ze geweldig, en eerlijk gezegd vind ik ook alle kleuren geweldig. Juist vanwege de transparantie staan alle kleuren gewoon. Het blijft licht naturel en geeft vriendelijkheid aan je gezicht.

Rechtsboven Noemie en linksonder Camille

Ik vind alle namen geweldig, Franse namen voor alle meiden in de wereld (en jongens, voila). Wat mij betreft kloppen alle claims, op 1 na: de houdbaarheid van kleur 12 uur lang. Dat heb ik nog niet ontdekt. Echter houden de tinten wel langer op de lippen dan van de gemiddelde transparante kleurlipstick. Dat is een feit!

Rechtsboven Jeanine en linksonder Augustine

Ik ben verliefd op deze pencils. Heerlijk, hup in je stash. Voor elk moment, en elke dag. Voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten. En hè, het is Laura Mercier hé Love the brand…..as I always did.

Shop hier online

 

Bekijk hier het video interview met the one and only Laura Mercier die ik inmiddels alweer dertien jaar geleden ontmoette in Amsterdam! Heel lang geleden maar het blijft super leuk!

Lees ook:

Lees ook