Krachtige producten met niacinamide en alfahydroxyzuren!

04:33 - 02:43
luistertijd 04:33 - leestijd 02:43

Door BeautyJournaal ben ik aanraking gekomen met het merk Trinny London van business woman en make-over expert Trinny Woodall. Ik maakte kennis met haar make-up (heel fijn overigens) en ontdekte sinds kort ook haar skincare. Ik heb een relatief makkelijke huid, dus wat ik belangrijk vind in huidverzorging, is dat het mijn huid verzacht en een mooie glow geeft. Ik ben benieuwd!

Trinny London Reveal Yourself AHA Exfoliant

We starten de routine met de Trinny London Reveal Yourself AHA Exfoliant. Deze exfoliant bevat een actief AHA-complex dat diep in de huid doordringt. De krachtige formule verwijdert dode huidcellen om daarmee de natuurlijke glans van de huid te onthullen.

Verder helpt een aminozuren complex bij het in evenwicht brengen van het hydratatieniveau van de huid en strijkt het fijne lijntjes glad. Een bio-actief plankton extract zorgt ervoor dat het risico op irritatie wordt verminderd, voor een comfortabele huid. Dit is Trinny Londons ideale product voor een stralende huid! Nou, dat klinkt veelbelovend.

Deze exfoliant is heel vloeibaar. Wanneer ik hem voor het eerst aanbreng prikt hij licht, maar dat is wat een exfoliant hoort te doen. Mijn huid reageert er goed op, geen gekke vlekjes.

Dit product is niet geschikt voor de gevoelige huid, aangezien hij daarop te agressief kan zijn. Ook gebruik je dit product uitsluitend in de avond, vóór de rest van je verzorgingsroutine en na het reinigen van de huid.

Het product droogt na het aanbrengen en prikkelen redelijk snel op. Ik vind dat hij mijn huid na 6 weken gebruik echt mooi heeft opgeknapt. Het voelt glad, strak en egaal aan. Ik ben erg onder de indruk!

Shop hier online

 

Trinny London Energise Me Moisturiser

De Trinny London Energise Me Moisturiser met niacinamide is speciaal bedoeld voor de normale tot vette huid. Het laadt de gestreste huid op en brengt deze in balans. Aangedreven door huidversterkende niacinamide, kalmerende cica en stimulerende barnsteenzuur. Deze crème zou mijn huid helder, gehydrateerd en uitgerust moeten achterlaten.

Het product heeft in het begin een erg sterke geur. Wel een natuurlijke geur. Voor mij ruikt het echt alsof je een klein winkeltje binnenstapt vol met kruidenthee. De geur is sterk, maar niet vervelend.

De crème zelf is redelijk dun. Hij smeert door zijn substantie makkelijk uit en trekt ook snel in. Na gebruik voelt mijn huid eventjes licht plakkerig, waardoor ik denk dat hij ook fijn werkt onder een foundation. De gel-crème substantie laat mijn huid heerlijk fris aanvoelen. Het verzacht mijn huid en hij voelt glad aan. Ik heb het idee dat dit product mij een wakkere uitstraling geeft. Heel fijn!

Shop hier online

 

Refills 

Hoe cool?! De skincare van Trinny London is volledig navulbaar, dus je hoeft het pompsysteem nooit weg te gooien als hij op is. Je kunt online gemakkelijk een navulling bestellen. Hergebruik je pomp en recycle je lege flesje!

Refills zijn ook nog eens 20% goedkoper dan het normale product, omdat Trinny London iedereen wil aanmoedigen de fles en pomp te hergebruiken om eenmalig plastic gebruik te verminderen. Ik vind het een tof idee!

Shop hier online

 

Mijn eindoordeel

Ik ben aangenaam verrast door deze twee huidverzorgingsproducten van Trinny London. Ze werken ook heel fijn samen voor mijn huid, ondanks dat ze uit twee verschillende lijnen komen. Mijn huid voelt na consistent gebruik echt gladder en zachter aan. Happy skin and happy me!

Lees ook:

 

beautyjournaal shop

Lees ook