Je krijgt een prachtige glow. Zelfs als je geen make-up gebruikt is dit eindeloos mooi! & boordevol voedzame werkstoffen....

09:27 - 05:40
luistertijd 09:27 - leestijd 05:40

Ik heb je al eerder verteld over de fantastische 1000 Mille collectie van Maria Galland Paris en ook een film laten zien waarin ik de bijpassende gezichtsbehandeling toon: Le Rituel Sublime Jeunesse. Het is echt de meest ultieme verwennerij van dit prachtige Franse merk, dat toch al de kroon spant qua luxe en uitstekende huidverzorging. Nu zijn er speciaal voor de feestdagen die producten in een L’Absolu lijn uitgekomen. Hierin zitten nog meer exclusieve, waardevolle stoffen, voor de diamant op de kroon! 1000 Mille L’Absolu!

1000 Mille en nu de 1000 Mille Absolu – het is een waar feest. Indulge!

Ik was eerder dit jaar in Groningen waar MGP international technical trainingsmanager Esther van Meer me alles uitlegde over de 1000 Mille lijn en de bijpassende facial. Een combinatie van nog verder geperfectioneerde massagebehandelingen met gloednieuwe producten, is dit de kroon op het feest dat een Maria Galland behandeling is. Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten zijn beroemd om hun gouden handen – ze masseren je de spreekwoordelijke hemel in, echt;-) De holistische benadering is al jarenlang de  filosofie, en hij is actueler dan ooit.

Glow, darling….

Tien jaar geleden werd de 1000 Mille geïntroduceerd en nu is de lijn volledig vernieuwd. Er is gewerkt aan een compleet nieuwe technologie rond heel luxe werkzame stoffen. En het doel begrijp je wel: huidveroudering afremmen, en de jeugdigheid van de huid naar boven halen. Glow!

Verfijnde geur

Wie de prachtige geurbeleving van 1000 MILLE kent, zal blij zijn – er is niets aan veranderd. Een geurcompositie met zacht fruit en bloemen, en warme accenten van sandelhout. Om de ontspannen beleving te versterken.

Op je liefdescadeau lijstje, voor de feestdagen

Speciaal voor de feestdagen is er een ultraluxe limited edition uitgebracht met het serum L’Elixer, La Crème Legère en La Crème. Gedrenkt in nóg meer werkzame stoffen. Een L’Absolu versie, zoals je dat wellicht van parfum kent: een ‘absolu’ parfum bevat de hoogste concentratie geurstoffen voor de meest exquise beleving;-)

Diva!

Met de ‘gewone’ La Crème had ik al eerder kennis gemaakt. Dit is echt een diva van een gezichtscrème. Alles wat je wenst qua verzorging en beleving is verborgen in dit prachtige product. L’Absolu gaat dus nog een stukje verder!

1000 Mille de kroon op het werk van Maria Galland Paris

Esther vertelt me dus over het nieuwe werkstoffen complex in 1000 MILLE. Het wordt Top-C genoemd, of eigenlijk Top-CMG. Het gaat om een complex met witte truffel extract dat intensief hydrateert, de huid gladstrijkt en haar weer in balans brengt. Het gaat om 24-karaats goud, dat erom bekend staat een energieprikkel aan de huid af te kunnen geven, en de huid natuurlijk prachtig laat stralen. Er zitten belangrijke peptiden in die helpen de elasticiteit van de huid te verbeteren en een celactivator die energie aan de huidcellen geeft.

 

Maar er is meer in de Absolu lijn, nog completer! Elk product bevat meerdere complexen. We leggen het hieronder uit:

Shop Maria Galland Paris producten hier online

 

In het Youth complex zit een zwart orchidee extract dat de weerstand van de huid verbetert, ook intern naar het collageen en elastine. Het verbetert de huiddichtheid, zoals we dat noemen. Ook heeft het antioxidant eigenschappen. Er zit plankton in dat een heerlijk gladmakend effect geeft, instant. Op de langere termijn stimuleert het eveneens collageen en elastine. Diverse peptiden helpen bij de stimulatie van de fibroblasten. De peptiden helpen verder fijne lijntjes minder zichtbaar te maken, de huidstructuur wordt verbeterd. Vier typen hyaluronzuur helpen bij het geven van een vochtboost. In La Crème zit ook extra soja-olie en vitamine E.

In het Longevity complex zit een parelextract dat rijk is aan aminozuren, mineralen en sporenelementen. Het voedt de drogere, ouder wordende huid. Kalmerend en verzachtend werken ook biometische peptiden die eventuele overgevoeligheden afzwakken. De teint wordt egaler. Stressreacties krijgen minder vat op de huid. Hiervoor zorgt ook een speciaal peptide fragment, afkomstig van het zogeheten Klotho hormoon dat de conditie van de huid verbetert, de teint helderder maakt en de structuur egaler maakt. Het versterkt de huidbarrière.

In het Energy complex zit een extract uit sojaboon dat verstevigend maar ook verzachtend werkt. Er zijn ook soja-eiwitten gebruikt die bescherming en energie geven aan de huidcellen.

In het Perfection complex staat alles in het teken van glow, met 24-karaats goud. In liposomen zijn eveneens extracten van tuinkers en sojaboon verwerkt die wat dieper in de huid hun werkzaamheid af geven vor een verheldering van de teint. Verhelderende eigenschappen komen in dit complext ook uit alfahydroxyzuen die in kleine hoeveelheden helpen bij een gladdere teint. Pistache mastiek (gom) helpt glimmen van de huid tegen te gaan en geeft een zijdezacht huidgevoel.

In het Hydranutri complex zit onder meer sheabutter en zoete amandelolie. In La Creme zit ook extra kamillie olie en jojoba olie om de huid extra te voeden.

In het Anti-Pollution complex zijn extracten van paardenbloem verwerkt die kleine ontstekingen in de huid tegengaan. Dit werkt preventief om verouderingsverschijnelen als lijntjes en pigmentvlekken en een ruwe doffe huid af te zwakken. Het ondersteunt de natuurlijke kracht van je eigen huidbarrière.

Onmiddelijk dat gevoel als je kijkt: ja!

Het mooie van deze producten is echt dat zodra je ze hebt aangebracht, een deel van de werking meteen voelbaar en zichtbaar is. De huid is gevoed en voelt zacht aan. De huid wordt gladgestreken en krijgt en echt een mooie teint. Er is geen vettigheid als residu, het trekt er mooi in.

Ik heb daglicht op mijn gezicht aan een kant laten vallen, dan zie je meteen die mooie glow. Ik heb verder geen make-up op, behalve wat mascara en eyeliner en wat gloss op mijn lippen. Ik kom hier net van een werkreis uit Zuid-Afrika terug in het najaar, dus nog zongekuste teint!

Mooie teint (ook als je geen make-up gebruikt)

Als je geen liefhebber van foundation bent, is dit verzorgingspalet een heel mooi alternatief voor een fijne uitstraling. Als je veel reist, is dit ook echt een waanzinnig mooi programma om je huid in topconditie te houden. En is je huid droger geworden door de overgang? Go for it….1000 Mille Absolu. Zet het op je cadeaulist voor de feestdagen, als heel bijzonder teken van liefde, voor jouw partner om aan jou te geven!

Shop Maria Galland Paris producten hier online

 

Bekijk hier nog eens de film van de heerlijke facial Ritual Sublime Jeunesse!

Maria Galland Paris bestaat nu 60 jaar, hoe bijzonder begon haar verhaal…

Van dans naar schoonheidsverzorging

Maria Galland Paris viert dit jaar een lustrum van 60 jaar. Ik ken natuurlijk de echt prachtige geschiedenis van het merk. Van madame Galland die in 1962 naast haar danscarrière ook haar concept vanuit haar andere vak als schoonheidsspecialiste de wereld in bracht. Haar behoefte om de perfecte synergie tussen huidverbetering, totale ontspanning en praktische thuisverzorging te creëren.

Holistische beauty, we willen aangeraak worden..

Maria Galland Paris staat voor holistische beauty. Een behoefte die na alle hardcore huidverbeterende behandelingen weer erg groot is. We willen aangeraakt worden, en onze huid is bij uitstek het orgaan hiervoor. Je geliefd te weten, ontspannen te worden, een unieke beleving te krijgen. Met een glimlach en een blozende zachte huid thuiskomen. De schoonheidsspecialiste die met Maria Galland Paris werkt, geeft je dit allemaal. Ik heb het al eens een kus op je ziel genoemd, nou dat is het ook!

Lees ook