Zoals je in de video kan zien is mijn huid niet alleen verrukkelijk doorvoed na afloop, maar ook mijn teint is prachtig geëgaliseerd. Ik heb hier dagenlang plezier van gehad!

04:33 - 02:44
luistertijd 04:33 - leestijd 02:44

Vuur en ijs, zoals de naam al doet vermoeden is dit een sterk sensorische facial waarbij warmte en koude elkaar opvolgen om de huid een ongelofelijke opkikker te geven. Die temperatuurswisselingen zorgen niet alleen voor een voortreffelijke boost van de bloedsomloop en dus aanvoer van voedingsstoffen – ook helpen ze om werkzame stoffen te activeren op en in de huid.

vlnr: Annegret Muller van Beaumore, Monique Lindeboom van BeautyJournaal en Suzanne Jongerius van iS CLINICAL

Op bezoek bij schoonheidsspecialiste Annegret Müller

Schoonheidsspecialiste Annegret Müller werkt al geruime tijd met iS CLINICAL, al voordat het in Nederland geïntroduceerd werd. Ze werd erover getipt via Duitse dermatologen. En wat hadden die huidartsen het bij het rechte eind. iS CLINICAL ís fantastisch: voor de schoonheidsspecialiste en huidtherapeute om mee te werken, en voor de consument om thuis te gebruiken. Dit is high end skincare pur sang, zoals het wezen moet. Resultaat!

De ideale pre-party facial!

De Fire & Ice behandeling is een ideale facial die in 30 minuten je huid een complete boost geeft. Hij wordt aanbevolen als je aan de vooravond van een groot feest staat, om stralend voor de dag te komen. Fijne lijntjes worden verminderd, een ongelijkmatige teint wordt opvallend verbeterd en zuiverheden worden makkelijk verwijderd.

Twee zeer effectieve maskers geven het effect

In deze behandeling staat twee specifieke, therapeutische maskers centraal. Het Intensive Resurfacing Masque dat een krachtige peeling geeft, zonder dat je gaat vervellen, en het Rejuvenating Masque (dat ook het Intensive Cooling Mask wordt genoemd) dat de huid verfrist, kalmeert en krachtig hydrateert. Na afloop is je huid gestimuleerd, superschoon, gladgestreken en verzacht.

IS Clinical Fire & Ice

The red carpet facial.
Maximum results. Zero downtime

Wat zit er in het Intensive Resurfacing Masque?

 

  • 18% suikerriet extract dat een bron is van glycolzuur
  • 2% groene thee extract
  • 0,5% retinol
  • 0,5% niacinamide

​Wat zit er in het Rejuvenating Mask?

  • 5% plantaardig hyaluronzuur
  • 3% aloe vera blad
  • 1% groene thee extract
  • 1% zoethout wortel
  • 1% druivepit extract
  • 1% rozemarijn bladextract

Wat maakt nou precies de werking van de warmte en de koude in de huid?

De warmte prikkel die ik ervaar in mijn huid komt door de niacinamide. Het stimuleert de microcirculatie en de bloedtoevoer enorm. Ook zit er in dit Intensive Resurfacing Mask een olie extract uit kaneelblad dat verwarmend werkt.

De verkoelende sensaties in het Rejuvenating (Intensive Cooling) Mask zijn afkomstig van Aloë Vera blad extract en pepermunt.

Massage met gekoelde rollers

Wat echt superlekker en ontspannend is, is dat het Rejuvenating Masker wordt ingemasseerd met ijsgekoelde ballen waarmee Annegret mijn huid masseert. Je hoort ook heel zachtjes het water klotsen in die ballen, ook zo’n lekker geluid;-)

Nabehandelen met twee supereffectieve serums

Na de maskers behandelt Annegret mijn huid met het Super Serum Advance met 15% l-ascorbine zuur. Een hogere concentratie (20-25% bij de gewone l-ascorbine zuur) is in dit geval niet nodig omdat deze vorm van l-ascorbine zodanig is gestabiliseerd dat een hogere concentratie niet meer nodig is. Mooi bijkomend effect is ook dat het gekoppeld kan worden aan andere werkzame stoffen zoals de pro-oxidant koper tripeptide groeifactor als extra collageen stimulator.

Deze gestabiliseerde vorm van vitamine C wordt ook wel de nieuwe generatie genoemd, zie het plaatje hieronder met de voordelen:

Daarna wordt het Hydra-Cool serum aangebracht met maar liefst 25% hyaluronzuur en 5,5% vitamine B5. Het serum kalmeert intens en hydrateert krachtig. Dit serum is trouwens ook top als je lange vluchten maakt om de vochthuishouding op peil te houden.

Dagenlang plezier van!

Zoals je in de video kan zien is mijn huid niet alleen verrukkelijk doorvoed na afloop, maar ook mijn teint is prachtig geëgaliseerd. Ik heb hier dagenlang plezier van gehad!

Zoals je wellicht nog weet heb ik ook al geruime tijd producten van iS CLINICAL gebruikt en gezien hoe bijvoorbeeld mijn pigmentvlekjes enorm verminderd waren. Lees mijn review hier nog eens en bekijk de foto’s.

Lees ook