Kate Spade, Abercrombie & Fitch, KAYALI en MUGLER

07:18 - 04:22
luistertijd 07:18 - leestijd 04:22

Met parfum bepaal je iedere dag weer je eigen mood! In een frisse, vrolijke stemming? Of toch liever warm en verleidelijk? Je kunt alle kanten op. Onlangs zijn er ook weer een aantal prachtige parfums gelanceerd die wij in dit artikel graag met je delen. Doe lekker inspiratie op!

Kate Spade New York – Sparkle

Kate Spade New York is een wereldwijd lifestyle merk dat buitengewone items voor het dagelijkse leven ontwerpt. Denk aan handtassen, confectiekleding, sieraden en ook parfum!

In 2020 introduceerde het merk de geur ‘Kate Spade New York’. Een levendige geur dat de individualiteit van vrouwen uitdrukte. Kate Spade Sparkle is de nieuwste versie van de originele geur. Deze sensuele en krachtige Eau de Parfum (Intens) staat voor de Kate Spade vrouw, ze is zelfverzekerd en overal waar ze gaat en staat laat zij een sparkle achter.

De inspiratie achter de geur is het nachtleven van New York. Parfumeur Louise Turner vertelt daar het volgende over:

‘Ik herinner me dat ik jaren geleden in de stad was, toen de zon onderging, nippend van een heerlijke cosmopolitan zwarte bes, een gigantische boeket pioenrozen op tafel en de aanhoudende geur van een vanille crème brûllée die aan een nabijgelegen tafel was afgeleverd. Alle geuren kwamen op zo’n perfecte manier samen.’

https://www.youtube.com/watch?v=duT1m8-lADE

Het is dan ook geen verrassing dat deze bijzondere ingrediënten verwerkt zijn in het nieuwe Kate Spade Sparkle parfum. De geur opent met zwarte bes. Italiaanse citroen zorgt daarbij voor extra frisheid samen met een vleugje pittige roze peper. In het hart vind je een boeket van paarse pioenrozen en meidoorns. Tenslotte zorgt cederhoutextract voor een verleidelijke geur die heerlijk verslavend is dankzij de toegevoegde geur van vanille crème brûllée.

Shop hier online

 

Abercrombie & Fitch – Away Tonight

Nog zo’n lekkere geurcollectie geïnspireerd op de avond! Met Abercrombie & Fitch’ nieuwste Away Tonight geuren voor hem en haar word je meegesleept door een avond in Brooklyn. Vriendschap staat centraal, want het maakt niet uit waar je naartoe gaat of wat je gaat doen, als je maar samen bent. Away Tonight draait om het koesteren van momenten die we met elkaar, en in het nu, beleven.

De glazen flacons hebben een kleurverloop dat gebaseerd is op de overgang van dag naar nacht. De metalen spray cap met een draaibare ‘lock’ ring zorgt voor een hedendaags karakter. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

De houtachtige, frisse geur voor hem belichaamt het gevoel dat je ’s nachts je beste leven leidt. De top bestaat uit bergamot, grapefruit en peper. Het hart wordt gevormd door mos, wortel en geranium en de basis omvat sandelhout, patchouli en cederhout.

Shop met korting

 

Het parfum voor vrouwen is een amber, fruitige geur die staat voor de voorpret van het magische gevoel van een avondje samen zijn met vrienden. In de top vind je roze peper, roze grapefruit en fresia. Het hart bestaat uit het lelietje-van-dalen, jasmijn en heliotroop, terwijl de basis wordt gevormd door kasjmierhout, benzoïne en tonka.

Shop online met korting

 

KAYALI – Lovefest Burning Cherry

Vier de liefde met KAYALI’s nieuwste Lovefest Burning Cherry geur! Deze weelderige, houtachtige gourmandgeur wekt de vrije geest in jou tot leven.

Het verleidelijke contrast van sappige, intense kersen en frambozen in combinatie met zoete gekaramelliseerde praliné tegen de rokerige, aardse noten van palo santo, guaiac-hout en patchouli maakt dit een fascinerende geur.

“Heb je ooit zoiets moois, intens en hypnotiserends geroken wat meteen je ziel in vuur en vlam zet? Lovefest Burning Cherry 48 voerde me meteen mee naar een heerlijke, verleidelijke ontsnapping! Ik concentreerde me op de kersengeur als belangrijkste ingrediënt, maar wilde er een extra twist aan geven en het rokerig, houtachtig en betoverend maken. Voor mij betekent de intense geur loslaten. De toevoeging van palo santo en guaiac-hout vangt het idee van jezelf overgeven aan wat je op dat moment voelt en je verbinden met het heden!” Mona Kattan

Lovefest Burning Cherry 48 zit boordevol hypnotiserende signatuurnoten met intense kersen in de hoofdrol. De geur is poederig, zoet en tegelijk rokerig en heerlijk warm. Het laat een krachtig geurspoor achter die je de hele dag door blijft ruiken.

Shop hier online

 

MUGLER – Goddess Intense Eau de Parfum

Een jaar na de release van Alien Goddess viert Mugler de nu iconische geur met zijn nieuwe Intense Eau de Parfum, die de ‘geur van goud’ nog meer buitengewone krachten geeft. Het signatuur van deze nieuwe Alien Goddess is nog genereuzer, warmer en verrijkt met amber kleurige tonen; de compositie wordt in dit geval nog eens extra versterkt om nog meer licht en welgezinde vibes over de wereld te kunnen verspreiden.

Deze nieuwe bloemige, amberachtige, houtachtige geur heeft warmere nuances en bevat enkele kostbare ingrediënten van duurzame herkomst. Het geeft een intens, aanhoudend parfumspoor dat positieve gevoelens met zich meebrengt. Drie hoofdtonen ontvouwen zich als drie onthullingen.

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook