Tijd voor koffie! Dé trendkleur voor de nieuwste nagellakken is bruin

05:35 - 03:21
luistertijd 05:35 - leestijd 03:21

Ook al doet de zomer nog wat laatste stuiptrekkingen met zonnige momenten tussen de regenbuien door, we maken ons stilletjes al op voor de herfst. Met een frisse nieuwe coupe en vers gelakte nagels kunnen we straks oktober in. En genieten van koffie en chocola, want dat zijn de trendkleuren voor de herfst van 2022.

Niet alleen de zomer bleek lang en warm, ook in de herfst zal het lekker warm blijven. De nagellak trend deze herfst is koffie- en chocoladekleurig. Van crèmig cappuccino of café latte tot americano-zwart: de bruintinten zijn prachtig in combinatie met rood. Maar welke moet je kiezen?

Baksteentjes bruin bij Dior

 

Peter Philips creëerde voor Diors herfstlook een smokey eye met roestbruine en koperkleurige oogschaduwtinten en een bordeauxrode mascara. Voor de lippen koos hij een mat roestbruin, terwijl de nagels juist weer glanzen zoals de topcoat van de chocoladetaart.

Dior onthult dit seizoen twee gelimiteerde nagellakkleuren die bij de lipsticks passen: 763 Redred, een diep en helder rood, en 722 Rosewoodrose, een prachtig bruinrood. De verstevigende nagelverzorging Crème Abricot, is speciaal voor deze Dior en Rouge-collectie gehuld in een zelfde baksteenkleurige case. Deze set wil je toch hebben?

Shop de Dior lakken hier online

 

Chocoladebruin bij Hermès

 

O, en dan de prachtige Brun Bistre van Les Mains Hermès. De kleur is sophisticated, net geen zwart, maar een diepe bruin die – in tegenstelling tot de cappuccino – bij elke huidtint past. Voor de schoonheid van de handen heeft Hermès zich laten inspireren door een bijzondere expertise van het huis: de techniek van het emailleren. Een ambacht waar glazuur, kleur en glans voortkomen uit een haast alchemistisch proces.

Emailleren is illumineren. Emailleren betekent ook de talrijke laagjes kleur beheersen. Met nagellak is het alsof je van de handen een accessoire maakt, alsof je jezelf esthetiseert door middel van een vaste opeenvolging van precieze, delicate handelingen: basecoat, nagellak en topcoat. Een geraffineerd ritueel. En vanwege het fijne brede kwastje van Hermès smeert de lak zo makkelijk dat je manicure eigenlijk altijd een mooi resultaat heeft. Sterker nog, Les Mains Hermès kan zelfs in één laag worden aangebracht.

Shop hier online

 

Latte, mochacino of espresso Bij Ici Paris XL

In de nieuwe collectie van Ici Paris XL vind je drie koffietinten die niet alleen een treat for the eyes zijn, maar ook voor de nagels zelf. De verzorgende lakken bevatten verschillende ingrediënten die de nagels voeden en doen stralen. Zo bevat de lak zonnebloemolie, macadamia-olie, druivenpitolie, agave-extract en vitamine E. Kies voor een koffie verkeerd (499), een mochacino (478) of een espresso (222).

Shop hier online

 

Vegan zwarte koffie bij Manucurist

Ben je op zoek naar een natuurlijke formule? Dan moet je de zwarte koffie-bruine Hollyshock uit de Green-lijn van Manucurist hebben. Het merk creëerde een long lasting, glanzende nagellak op basis van katoen, aardappel, maïs en cassave!

Alle lakken bestaan voor 84% uit natuurlijke ingrediënten en de overige 16% bestaat uit milieuvriendelijke ingrediënten die de kleurintensiteit en de glans garanderen, zónder de gezondheid te schaden. Daarnaast heeft het merk de lijn Green Flash, een veilig en groen alternatief voor gelnagels. Green Flash werkt als gel, ziet eruit als gel, maar is minder schadelijk voor je nagels. Zie het als een tussenweg tussen normale nagellak en gelnagels.

Shop hier online

 

Chocoladepralines bij Néonail

Over gelnagels gesproken: Met de starterset van Néonail creëer je thuis eenvoudig salonwaardige gelnagels, die maar liefst drie weken blijft zitten. De set bevat alles wat je nodig hebt, zoals vijlen, stokjes, remover, de verschillende glanzende coats en een LEDlamp en is heel geschikt voor beginners.

Voor aankomend seizoen heeft Néonail zich laten inspireren door zoete chocoladepralines en creëerde elf nieuwe tinten, passend bij aankomend seizoen. De verschillende bruin- en nudetinten zijn op zichzelf te dragen, maar kunnen op één hand ook gevarieerd worden. Lak bijvoorbeeld eens van licht naar donker, dus van pink naar duim of draag alleen een donkere My True Self of glinsterende One Step Closer op de ringvinger.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook