Deze kleuren laten zowel je haarkleur als je ogen weer stralen! Glans en kleurdiepte worden prachtig

03:26 - 02:03
luistertijd 03:26 - leestijd 02:03

Een lezeres stuurt ons een mail waarin ze vertelt dat ze dik en heel wit haar heeft. Ze vindt dat het haar ouder maakt dan ze is. Ze vraagt ons of er een chique oplossing is om dat wit een beetje te verdoezelen.

Wella Color expert Lieke Stout geeft advies:

‘Veel mensen zullen jaloers zijn op jouw mooie witte lokken maar ik kan me voorstellen dat hoe mooi je eigen haarkleur ook is, je wel eens wat anders wenst of er gewoon weg nog niet aan toe bent. Gelukkig heb ik de oplossing voor je! Namelijk True Grey.

Meer glans, minder geligheid, en meer diepte in kleurtoon

True Grey is een van de nieuwste innovaties op gebied van natuurlijk grijs haar. Het is een treatment die je haar meer glans geeft, een ongewenste gele ondertoon onderdrukt en je kunt met de verschillende grijsnuances een natuurlijk diepte in je haar creëren.

De kleur van je ogen

Niet alleen je haar verliest kleurpigment, ook de kleur van je ogen wordt fletser naarmate je ouder wordt. De True Grey nuances zijn speciaal ontwikkeld om de oogkleur weer op te halen.

Drie kleurnuances

We hebben 3 verschillende nuances in licht, medium en donker: Pearl Mist is speciaal om de groene en lichtbruine oogkleur op te halen en geeft een mooie silvere glow aan het haar. Graphite Shimmer is neutraler grijs en staat mooi bij iedere oogkleur. Steel Glow geeft een icy glow aan het haar en haalt mooi de blauwe en bruine ogen op.

Geen uitgroei

Het is dus afhankelijk van de kleur van je ogen om daar een nuance bij te kiezen. Ik zou je haar behandelen met een lichtere nuance met een aantal vlakken met een medium nuance om zo weer een natuurlijke diepte in je haar te creëren. Je hoeft niet bang te zijn dat je vast zit aan deze behandeling, het vervaagd weer natuurlijk uit het haar zonder dat je 6 wekelijks moet terug komen voor een uitgroeibehandeling.

Je kunt de behandeling gewoon weg weer toepassen zodra het haar weer te wit wordt.

Laat je haar weer stralen

Ik weet zeker dat je heel blij wordt van deze treatment die je grijze haar weer zal laten stralen. Je kunt bij een Wella salon terecht voor de professionele behandeling. Kijk op www.wella.nl bij de salonfinder voor een salon bij jou in de buurt. 

Hier vind je een aantal voorbeelden van True Grey, wat vind je ervan? Je ziet duidelijk dat True Grey in staat is om meer definitie in het haar te brengen.