Marc Jacobs, Coach, NUXE, Viktor & Rolf en Lancôme

04:50 - 02:53
luistertijd 04:50 - leestijd 02:53

Roos, mandarijn, grapefruit en meer! Deze heerlijke geurnoten zien we deze zomer steeds meer in parfums terugkomen. In dit artikel vind je een fijne selectie van de nieuwste en meest lekkere zomergeuren. Bloemig, fris en fruitig! Lees je mee?

Marc Jacobs – Daisy Ever So Fresh Eau de Parfum

Yes! Een nieuwe variant in de Marc Jacobs Daisy-lijn is een feit. Daisy Ever So Fresh is een luchtige geur die een jeugdige spirit en spontaniteit aanwakkert. Sappige citrusnoten worden verrijkt met een vleugje rozenwater voor een geurbasis met een natuurlijk bloemig akkoord. Kasjmierhout voorziet het citrusparfum tegelijk van een luchtige en wervelende warmte.

Dit heerlijke vrouwenparfum is zowel fruitig als bloemig en vormt dankzij zijn lichte, luchtige geurnoten het perfecte parfum voor deze zomer.

Topnoten: essence van mandarijn, smell-the-taste™ van mango en ananas

Hartnoten: rozenwater, essence van oranjebloesem

Basisnoten: kasjmierhout

Shop hier online met korting

 

 

Coach – Wild Rose Eau de Parfum

Het Amerikaanse modemerk Coach bracht onlangs de vrouwengeur Wild Rose uit. Deze geur is geïnspireerd op bloemenprints, het gevoel van vreugde en romantische zomeravonden. De geur is bloemig-gourmand en is delicaat maar krachtig. Hij start subtiel bloemig en eindigt in een zwoele zomergeur.

Dit parfum opent met sappige aalbes en kruidige bergamot. Het hart van wilde roos en Arabische jasmijn eindigt met een warme basis van mos en ambroxan. De geur is vrouwelijk, mosachtig maar ook lekker zomers zoet.

Shop hier online met korting

 

NUXE – Prodigieux Floral Le Parfum

In NUXE’s nieuwe Prodigieux Floral Le Parfum vind je de frisse en verfijnde toetsen van Huile Prodigieuse Florale®, een multifunctionele droge olie voor gezicht, lichaam en haar, terug. Dit parfum is gemaakt in Frankrijk en is, zoals de naam al doet vermoeden, heerlijk bloemig.

Verwen je zintuigen deze zomer dankzij de topnoten van pompelmoes, gesublimeerd door het bloemenhart van magnolia en betoverd door de subtiliteit van witte muskus.

Shop hier online

 

Viktor & Rolf – Good Fortune Eau de Parfum

Good Fortune van Viktor & Rolf is een krachtig bloemige vrouwengeur op basis van vanille en jasmijn. De geur staat voor spiritualiteit en is voor de zelfverzekerde vrouw die op zoek is naar vrijheid en avontuur.

Deze zachte en bloemige geur opent met de geur van venkel en gentiaan bloem, samen gedestilleerd als een verhelderende magnetische top. De geurnoten van jasmijn staan centraal in het hart. Als basisnoot vind je in dit parfum een romige en bloeiende bourbon vanille.

De prachtige flacon is uiteraard verzegeld met de iconische Viktor & Rolf-zegel en heeft een stenen dop die doet denken aan de krachtige amethist steen.

Shop hier online

 

Lancôme – Mille et une Roses Eau de Parfum

Mille et une (1001) Roses Eau de Parfum is Lancôme’s eerste natuurlijke parfum, met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Met deze geur is de essentie en poëzie van de tuin Le Domaine de La Rose gevat in een boeket van 1001 rozen.

Dit parfum is subliem, natuurlijk en modern. Het onthult zijn meest verrassende facetten. Peer, mandarijn en bergamot brengen een frisse wind in de rozentuin terwijl de basisnoten van amber een zachte en verfijnde zoetheid onthullen.

Topnoten: roos centifolia

Hartnoten: peer, mandarijn en bergamot

Basisnoten: amber

Shop hier online

 

Lees ook:

 

 

Lees ook