Met het STAP-budget kun je maar liefst €1.000,- subsidie aanvragen. Een mooie kans om jezelf verder te professionaliseren.

03:48 - 02:17
luistertijd 03:48 - leestijd 02:17

Het STAP-budget is een nieuwe regeling van de overheid om scholing en ontwikkeling te stimuleren. Als schoonheidsspecialist of huidtherapeut kun jij daarom ieder jaar tot €1000,- STAP-subsidie aanvragen voor één cursus of opleiding bij HUYD: dé opleider voor alle professionals in de huidzorg. Je kunt kiezen uit een breed aanbod van bijna 20 cursussen en opleidingen, online of op locatie.

Alle cursussen en opleidingen zijn:

Bekijk de ervaringen van cursisten

Nadat we zelf 10 jaar geleden aan de opleiding Huidtherapie waren afgestudeerd, hadden we een enorme behoefte aan goede scholing. Maar die was er niet. Althans, niet merk onafhankelijk, goed onderbouwd en gericht op de huidproblemen en behandelingen die ons aanspraken.

Nu leer je echt alles…..

Na al die jaren studeren wisten we eigenlijk nog steeds niet precies hoe een behandeling met microneedling werkte, wat de verschillende zuren in een peeling doen, wat al die IPL en laserinstellingen nou precies inhielden, welke huidverzorging we moesten adviseren en ga zo maar door. Dat moest anders. Daarom hebben we in 2015 HUYD opgericht, hét expertisecentrum voor huidprofessionals.

Kameryck is de prachtige cursuslocatie van HUYD in Utrecht

Al jaren volgen we de ontwikkelingen in de huidzorg op de voet. Door het bijwonen en organiseren van (inter)nationale congressen, het lezen van wetenschappelijke artikelen en door te luisteren naar talloze experts knopen we de losse eindjes aan elkaar en leren we de huid en onze behandelingen steeds beter te doorgronden.

Wij delen als huidtherapeuten onze eyeopeners met jou

De eyeopeners die we al die jaren zelf keer op keer hebben ervaren willen we met jou delen, zodat ook jij bewuste en gefundeerde keuzes kunt maken bij het adviseren en behandelen van cliënten. Dat maakt jouw werk niet alleen waardevoller, ook leuker.

Als jij alle ins & outs wilt weten over onderstaande huidproblemen en behandelingen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Indicaties

Behandelingen en adviezen

Benieuwd welke cursussen en gecombineerde opleidingen je gratis met het STAP-budget kunt volgen?

Bekijk hier het volledige aanbod

Het STAP-budget: zo werkt het

Het volgen van een cursus of opleiding met het STAP-budget is echt een fluitje van een cent. Elke twee maanden is er een moment waarop je subsidie kunt aanvragen. De eerstvolgende mogelijkheid is op 1 september vanaf 10:00 uur. De aanvraag werkt als volgt:

  1. Schrijf je vóór 29 augustus kosteloos in voor een cursus of opleiding via onze website
  2. Ontvang eind augustus van ons een aanmeldingsbewijs
  3. Vraag op 1 september om 10:00 uur subsidie aan bij het UWV

Je ontvangt van ons een handig stappenplan en tips & tricks om de aanvraagprocedure soepel en snel te doorlopen. En wist je trouwens dat…

… je niets hoeft voor te schieten wanneer je jezelf via onze website inschrijft?

… je jouw opleidingsbudget van €1000,- maximaal kunt benutten met onze gecombineerde opleidingen?

… het 70% van onze cursisten de vorige ronde gelukt is om hun STAP-budget te bemachtigen?

… 1 september de één na laatste ronde is om voor dit jaar subsidie aan te vragen?

… je nooit ergens aan vast zit wanneer de aanvraag niet lukt? Dan kun je het de volgende ronde namelijk gewoon opnieuw proberen.

Dit artikel wordt je aangeboden door HUYD.

 

Lees ook