Charlotte Tilbury, HEMA, Clarins en Florence by Mills

06:32 - 03:55
luistertijd 06:32 - leestijd 03:55

Het is zomer en dat betekent dat we onze huid extra goed verzorgen met beschermende producten, maar we willen er natuurlijk ook een mooie, zomerse glow aan overhouden. Onlangs zijn er een aantal fijne huidverzorgingsproducten gelanceerd die we in dit artikel met je delen. Doe lekker inspiratie op!

Charlotte Tilbury – Glow Toner

Op zoek naar de oplossing voor een dagelijks stralende huid? Charlotte Tilbury lanceert een uniekeformule geïnspireerd op de verhelderende, poriën verfijnende effecten van een acid toner en de hydratatie van een essence. De nieuwe Glow Toner vermindert de zichtbaarheid van poriën en bedekt de teint met een gladmakende en glanzende glow. Perfect voor de zomer!

Waarom heb ik de Glow Toner nodig?

Naarmate we ouder worden vertraagt de natuurlijke celvernieuwing van onze huid, wat zorgt voor een dikkere laag dode huidcellen, waardoor het huidoppervlak er oneffen en dof uitziet. Dode huidcellen kunnen zich ophopen en de poriën verstoppen, waardoor ze groter lijken en de huid er minder stralend uitziet. 

Charlotte’s nieuwe Glow Toner is een zuurvrije toner die helpt de natuurlijke huidvernieuwing te stimuleren met een exfoliërende werking en wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten om een gezonde, stralende huid te onthullen.

De ingrediënten  

Handig! De Glow Toner is ook verkrijgbaar in travel-formaat van 30 ml.

Shop hier online

 

HEMA – Vitamine C & Watermeloen huidverzorging

HEMA heeft recent een nieuwe gezichtsverzorgingslijn uitgebracht die perfect is voor de zomer. De Vitamin C + Watermelon producten zijn vegan, werken hydraterend, voedend en geven je een stralende huid. Daarnaast zijn ze ook nog eens goed betaalbaar!

Vitamin C + Watermelon Day Cream SPF15

Deze dagcrème bevat vitamine C, watermeloenextract en hyaluronzuur. Ook heeft het een zonnefactor 15. Breng de crème ’s ochtends op een schone huid aan en je huid is gevoed en beschermd! De dagcrème bevat 75% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Shop hier online

 

Vitamin C + Watermelon Sleeping Mask

Breng een dun laagje van dit nachtmasker aan voor het slapengaan. Het masker voedt de huid door de toegevoegde vitamine C, hyaluronzuur en watermeloenextract. Tenminste 95% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

Shop hier online

 

Vitamin C + Watermelon Cleanser Gel

Een gezichtsreinigingsgel voor alle huidtypes! De gel reinigt op een milde wijze, zonder de huid uit te drogen. Je huid voelt na gebruik schoon en zacht aan. Tenminste 95% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

Shop hier online

 

Clarins – Super Restorative Night Cream

Na een lange dag zwemmen of zonnen moet niet alleen jijzelf, maar ook je huid ’s nachts weer worden opgeladen. De nieuwe Clarins Super Restorative Night Cream vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering als gevolg van hormonale veranderingen.

Een krachtig plantaardig duo versterkt het herstellend vermogen van de crèmes door huidverslapping als gevolg van de overgang aan te pakken.

Harungana en gaspeldoorn 

Clarins Research heeft aangetoond dat tijdens de overgang de werking van fibroblasten die collageen- en elastinevezels produceren, trager wordt. Hierdoor verliest de huid stevigheid. Na een focus op de verstevigende eigenschappen van het biologisch harungana extract, heeft Clarins Research de anti-aging werking ervan aangetoond. Harungana stimuleert ook de doeltreffendheid van het extract van biologische gaspeldoorn, dat huidverslapping aanpakt.

Een strakke en gladde huid

Bij consistent gebruik wordt je huid strakker en gladgestreken. Rimpels worden zichtbaar minder en de gelaatstrekken lijken gelift. Bovenstaande plantaardige duo is tevens verrijkt met het biologische zeelelie-extract en het Clarins Anti-Pollution Complex om de huid te hydrateren en beschermen, dag en nacht, tegen vervuiling binnenshuis en buitenshuis, evenals tegen blauw licht.

Shop hier online

 

Florence by Mills – Under The Eyes Depuffing Eye Gel Pads

Je ogen kunnen best gevoelig zijn na een dagje zonnen. Niets is dan lekkerder om ’s avonds verkoelende oogpads aan te brengen die niet alleen voor frisheid zorgen, maar de tere huid rondom je ogen ook nog eens optimaal verzorgen.

Deze gelpatches van Florence by Mills komen in de vorm van vrolijke wolkjes en ‘zweven’ onder de ogen met cafeïne-extract om de vermoeide, gezwollen huid weer wakker te maken. De patches zijn gedrenkt in groene thee-extract om te verzachten en cactusextract om te hydrateren.

Plaats de wolkjes onder je ogen en laat 10 tot 15 minuten inwerken voor een fris resultaat. Het resterende serum kun je eventueel na gebruik in de huid kloppen.

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook