Een topset voor op reis: zonbescherming+verzorging, hydraterende spray, suppletie voor een gezonde huid en een aftersun masker!

03:44 - 02:14
luistertijd 03:44 - leestijd 02:14

Jaja, het heerlijke zomerseizoen is aangebroken. Dit vraagt om een aanpassing van je skinroutine.

Hydrateren en beschermen, waarom?

Het is niet alleen belangrijk je huid te beschermen tegen UV-straling, zorg er ook voor dat de hydratatie op peil blijft. Hoe beter gehydrateerd je cellen zijn, hoe gezonder ze functioneren. Ook blijft je zongekuste teint langer mooi. En, je huid voelt zachter aan.

mardge pascaud

Mardge Pascaud heeft een mooie Travelset Sun samengesteld, die perfect mee op reis kan. Al jouw summer musthaves in één luxe toillettas! Met deze producten wordt jouw huid van binnenuit én buitenaf beschermd, gehydrateerd en verzorgd.

Dit zit erin:

1 x UV Defense, 15ml – Deze bestseller is de ultieme hybride dagcrème voor ieder huidtype en heeft naast de hoge factor 40 tegen UV-A en UV-B ook verschillende verzorgende bestanddelen. De crème hydrateert de huid, beschermt tegen huidveroudering door de zon en beschermt natuurlijk de huid tegen verbranding.

Ingrediënten: 

1 x Rehydra Spray, 50ml – Zorgen dat jouw make-up langer blijft zitten met dit mooie weer, én de huid blijven hydrateren? Dat kan! De Rehydra Spray is ideaal voor een directe hydratatie en verzachting. Ideaal om je verzorgingsroutine mee af te sluiten, of om mee te nemen in je tas voor een opfrisser gedurende de dag!

Ingrediënten: 

Shop de set hier online

 

1 x Blister Bronzestim (12 stuks) – Onmisbaar met dit mooie weer, zijn de Bronzestim capsules. Dit voedingssupplement versnelt en verbetert de natuurlijke bruining van de huid, ondersteunt de zongevoelige huid en beschermt van binnenuit tegen de schadelijke invloeden van uv-straling.

Ingrediënten: 

1 x Aftersun Mask, 30ml – Intensief hydraterend masker dat de vermoeide huid ontspant en herstelt in slechts 10 minuten. Heerlijk verfrissend en verkoelend na een warme zomerdag.

Shop de set hier online

 

Lees ook